Kerékpárzár, biciklilakat hossza. Elég lehet egy 85-90 cm-es kerékpárzár, biciklilakat mindennapi használathoz?
Nem fához kötném, és nem is két biciklit zárnék le egy lakattal. Elég egy 90 cm-es lánc/zár (Abus, 10+ biztonsági szint) a mindennapi használathoz Leggyakrabban a vázat és az első kereket zárnám le, kötném vékonyabb oszlophoz, vagy bolt előtt bicikliparkolóban.
Nincs tapasztalatom, összehasonlítási alapom, ezért érdekel a ti véleményetek a bicikli zár hosszával kapcsolatban.
Köszönöm!
Köszönöm!
Nem említettem, de a következő méret a 110 cm, majd 120 cm.
elég
nekem egy 120 centis van, ritkán használom ki a hosszát. idén kb 1x :D
Általában elég, de ha túl nagy árkülönbség nincs köztük, válaszd a hosszabbat, mert sokszor jól jön az a 20-30 cm.
Nekem 120 cm-es van, és tök praktikus, hogy körbeéri a derekamat, és nem kell bringára feltekerni, vagy hátizsákba rakni.
A vékony oszlopokra meg figyelj, mert van amelyiket egyszerűen ki lehet húzni a földből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!