Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Felesleges 1 hónap után...

Felesleges 1 hónap után bármilyen változást keresnem magamon?

Figyelt kérdés

Március elejétől elkezdtem minden második nap biciklizni (2 alkalom kimaradt utazás miatt) és egészségesebben enni, nagyjából napi 2000 kalóriát. Azóta bicikliztem 444.30 km-t a computerem szerint, viszont nem igazán látom még magamon, hogy fogytam volna bármennyit is. Annyi, hogy kicsit mintha a kezemen/alkaromon jobban látszódnának az erek.

Valamit rosszul csináltam, vagy 1 hónap után felesleges még változásokat keresni?

2022. márc. 29. 19:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#10!

Sokkal jobban képben vagy, mint az, aki válaszolgatott neked. :D

Én akkor kezdek fogyni, ha minden nap legalább 1000 kcalt elégetek bringázás közben. Ha napokig szakad az eső, akkor tényleg megáll a folyamat és kezdődik a hízás:

Sőt, igazából csak akkor kezdek fogyni, ha hegyre megyek. Síkon, alacsony pulzuson nagyon energia-gazdaságos vagyok.

Majdnem 2x annyit mentem márciusban, mint te. Gyakorlatilag egy grammot sem fogytam, de a régi nadrágomat már be tudom gombolni. Kezdetben hiába fogy, mert kb. ugyanannyit fogsz erősödni, izmosodni.

Egész télen edzettem, de rövidebbeket és alacsonyabb intenzitással. Annak tényleg nem volt látható eredménye, de az volt a cél, hogy felkészüljek az intenzívebb edzésre.

Áprilisban már elképzelhető a heti 500 g fogyás.

2022. márc. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!