Hogy szedhetek fol kb 5-6 kilo felesleget 1 honap alatt?
A gond az hogy vekony alkatu vagyok genetikailag. A gyomrom birja a sok kajat, de valami etvagy kelto modszer is kellene.
19/f
Hmmm, én 12 évesen kezdtem "hízókúrába", nagyon gebe voltam, pedig sokat ettem.
Én azt csináltam, hogy minden este megettem egy jó nagy adag sültkrumplit. Gyorsan jöttek a kilók. :)
Próbáld ki te is.
Neked sem mindegy, mit eszel, pont ahogy a fogyózóknak is.
Nem csak a mennyiség fontos, nézd meg az ételek kalória tartalmát.
Ne egyszerre egyél sokat, hanem egyszer v. kétszer egyél még a megszokott étkezéseken kívül.
Tévézés közben is lehet nassolni. :)
Ezen kívül evés után igyekezz pihenni kicsit, ne rohangálj azonnal.
Amit iszol, az is lehet kalóriadús: gyümölcslé, tea cukorral, sör, tej, kakaó.
Aminek tudod, növeld a kalóriatartalmát, pl. a szendvicsbe tegyél vajat, szalámit és sajtot is, a levesekbe tegyél tésztát, amit lehet, egyél kenyérrel.
Ne egyél egymáshoz hasonló kaját egymás után, mert megunod. Tehát édesre sósat, sósra édeset. Ha ettél egy kis csokit, később nem fogsz kívánni fagylaltot, de mondjuk egy szalonnás rántotta beférne. :)
Én így egy hónap alatt akár 10-15 kilót is magamra kapnék, és le se menne. Úgyhogy most nagyon irigyellek. :D
A hónap lehet másfél is, és egy 3-4 kiló is megtenné.
13:03 igazábol engem nem érdekel hogy te mit akarsz magadnak, ha lehet a kérdésre összpontosítsunk.
13:06 köszi, bepróbálok 1-2 módszert belőle, bár a 10-15 kiló túlzás lenne nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!