Kerékpárra milyen nyereghuzatot vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kis kemping biciklim és 60+-ként is szoktam heti 2-3 alkalommal biciklizni. A biciklinek a nyerge borzasztóan kemény, mint a beton. Láttam többféle nyereghuzatot, zselést, memóriahabosat, de melyik lenne jó nem tudom.2022. márc. 27. 16:09
1/8 anonim válasza:
Semmilyent. Másik nyerget vegyél és/vagy állítsd be megfelelően. Vannak cikkek, youtube videók a megfelelő beállításról.
2/8 anonim válasza:
Saját bringáim nyerge is beton,de semmi gondom vele. Gél betétes nadrág jó lehet a megfelelő beállítás mellé.
3/8 anonim válasza:
Minimális borítású karbon nyergeket használok. Kemények, de kényelmesek.
4/8 anonim válasza:
Ki kell próbálni többfélét egy kerékpárboltban.
A nyereggel megegyező méretű legyen, ha lelóg róla oldalt, hátra, skkor semmi értelme nincs a huzatnak.
A valag elég egyedi dolog, mindenkinek más lesz kényelmes, épp ezért nem lehet megmondani melyik féle nyereg, vagy nyereg huzat, párna lesz jó.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
2022. márc. 27. 23:06
6/8 anonim válasza:
Anyaga szerint memory foam-ot. De inkább legyen új nyereg. Egy kényelmes nyereg minenképpen megéri az árát.
8/8 A kérdező kommentje:
7. Régen tényleg azt tettek rá nagyapámék.
2022. márc. 29. 09:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!