Ha egy nyolc éves alap 50-60 ezer forintos bicóval nem szerettem meg a tekerést, akkor egy mai 300 ezres géppel sem fogom?
Régen csupa fosh bringám volt. Szerettem tekerni, de szenvedés volt...
Man van egy normális bringám, élvezet vele a tekerés, imádom!
#6: na pont ezért kérdeztem az #1-ben, hogy pontosan miért nem szerette meg.
Nem mindegy, hogy maga a tekerés, szabadban levés nem okoz neki örömöt - vagy pedig a rossz méret, rossz beállítás miatt, kényelmetlen nyereg, stb. stb. miatt nem szerette meg...
Esetleg az "alap" bicajon nincs is váltó, és már egy gyengébb emelkedő is kínszenvedés neki.
Ezen egy jó váltós bringa abszolút segít. Már persze ha megtanulja jól használni a váltást. :)
Ja, méret és nyereg probléma lehet, vagy csak uncsin neked. Egyedül szoktál tekerni, vagy barátokkal?
Én pl. mindig untam a futást, aztán elkezdtem kosarazni, és ott annyira megszerettem, hogy azóta néha elmegyek futni egymagam, mert már élvezem. Szóval ezek a dolgok változhatnak is!
Sok múlik a típuson is, teljesrn más élmény egy országúti, egy cruiser, egy fatbike, vagy egy 29"er... vagy ákár egy retro csepel túra, vagy egy camping... és akkor csak egy töredékét soroltam fel a bringa fajtáknak... mind mind más élmény...
En pl rühellem az országútit, de imádom a 29"emet... nemrég vettem egy fatbike-ot, azt is imádom, de cruiseren pl idegbajt kapok...
Van egy felújított 50 éves csepel tihanyom, és egy női, nagy poén velük párommal a balatonon flexelni nyáron, mindenki jól megnéz minket, de boltba is utálok vrle lemenni...
Szoktam bérelni elektromos rásegítéses mtb-t, le se akarok röla szállni...
Szóval ez a téma nem annyi, hogy van az olcsó, meg a drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!