Mennyire jók vagy nem jók a bolti 150-200 ezres mtb-k?
Mire gondolsz? Hervis, Decathlon?
A saját márkás bringákkal általában az a gond, hogy annyi pénzért minimum 2x jobbat kapsz használtan. De van, amikor 5x.
"Dechatlonos lomokért"
Láttál, próbáltál már olyan lomot, vagy csak feleslegesen jártatod a szád?
Áh értem, akkor általánosan kérdezed, hogy kapható e jó új bringa 150-200k árkategóriában.
Kompromisszumokkal igen. Ha belefér a gyenge kerékszett, alsó kategóriás villa, ami rosszul mozog, esetleg mechanikus fékek.
Ha az alkatrészek árát összeadod, hamar rájössz, hogy a gyártóknak úgy nagyon nehéz lent tartani az árakat, hogy még használható is legyen az eredmény.
Vagy mindenből alsó-közép kategóriás cuccokkal szerelik, vagy becsusszanhat egy-két felső kategóriás alkatrész is, de akkor valami máson kell sokat spórolni.
Igen, volt Btwin bicajom, elég hamar széthullott alattam.
És igen, általánosságban kérdeztem.
nos van jó is és rossz is.
A dekásból melyiket vetted? a legolcsobbat az a valóban lom.(rockrider st100) bár gurulásra az is megteszi.
A legdrágább pedig valóban megállja helyét a hegyen is. bár nem egy DH-gép. (még akkor sem ha mások ennyiért azt várják).
sétányon gurulni egy camping is jó,ami azon túl van az már csak kényelemben,illetve sebességben ad többet ha van rá igény.
10-12éve találkoztam félmilliós igénnyel a Margit szigeten,olyan volt mint a suv-ok.full xtr-szet,fully de singletrack-ot,föld utat csak újságban látott.
bár azt is tudni kell,hogy ami többe kerül annak szervizelése is többe kerül. ahogy az autóknál.
A csúcs rockrider nem cáfolrá a nevére.
Nem egy atom brutáll metál verseny bringa de hobby versenyzesre amikor csak feeling miatt indúlsz a legkisebb távon és totál mindegy az eredmeny arra jó. És a sétányonnis helytáll.
Az alap bringa pedig csak a sétányra jó. De ne feledjük akadnak gyártás hibas termékek is. Ami gyakorlatilag mire haza érsz szet hullik. Vagy simán bírja évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!