Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 9 éves 138 cm körüli kislányom...

9 éves 138 cm körüli kislányomnak szeretnék használt biciklit venni, egyelőre 40-50 ezres árban. Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

9 éves kislányom kinőtte a 20-as biciklijét. 24-es decathlonos B'twin biciklit gondoltam neki (tudom, nem a top-ban van, de eddig azért elégedettek voltunk a B'twin gyerekbiciklikkel), de felpattant az én 26-os Genesis Razor Xr-15-ös biciklimre, most már az, vagy hasonló kellene neki, mondogatja, hogy jó neki a 26-os. Valóban tud menni az enyémen is, de azért csak nagy neki egy kicsit. Inkább 24-est vegyek neki, vagy tényleg jó lehet már neki a 26-os is?

Ezt gondoltam neki használtan: [link]

Vagy most találtam egy ilyet:

[link]

Mi a véleményetek? Milyet kellene vennem? Mire figyeljek? Mit ajánlanátok?

Köszönöm előre is mindenkinek a véleményét. :)

#Genesis #9 éves #X-Fact #gyerekbicikli #24"-os bicikli #26"-os bicikli
2017. máj. 1. 18:26
 1/1 anonim válasza:

Annyira vázfüggő.... A lanyomnak 24-ese van.Nekem egy csepel 28-as bicóm van és a 10 évesem simán megy vele,ha leveszem az ülést.

Bárhol bármekkorát veszel próbálja "fel".

2017. máj. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!