Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol találok Budapesten használ...

Hol találok Budapesten használt bicikliket?

Figyelt kérdés
lomost vagy piacot keresek, ahol olcsón találok majdnem ergya bicajokat. Valami Németországi fuvaros, vagy ilyesmi.Ahol dömpingben találni, nem magas áron. Sajna, ha neten keresek, akkor vagy apróhirdetést, vagy használt bicajokkal foglalkozó oldalt találok, ott pedig tisztában vannak az egy-egy régi darabban rejlő lehetőségekkel, és ez tükröződik az árakon is.

2017. ápr. 25. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Dehogy vannak tisztában...

Bianchi caurust vettem 500ex szettel ránézésre soha nem ment 100km-nél többet 10.000ft ért.

Raleight vázra szerelt szintén német garázsban porosodott aztán kilomizott dura ace szettes vringát vettem 30.000 ért.

Alig használlt, gondolom lopott ultegra szettet vettem 15000ért ingyenes házhozszállítással XIII kerből...

Mind jófogás.

2017. ápr. 25. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 25. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Most ezt hiába linkelgeted... ha jófogáson megveszel valamit amire azt írják, hogy katególija váltázs mjadt ejadó... akkor te egy jóhiszemű vevő vagy... még akkor is ha azt eredetileg lopta az az analfabéta aki feltette a hírdetéat...
2017. ápr. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!