Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Én a leendő munkahelyemtől 7...

Én a leendő munkahelyemtől 7 km re lakok. Sok lenne az nekem 7 km oda és 7 km vissza biciglivel?.

Figyelt kérdés

Tőlem a belváros 7 km-re van. De a városon kívűl van a cégem ipari parkba.

Sajos nem tudtam elhelyezkedni 8 órába, mert ahol mi lakunk oda szol persze a lakcím, és oda vették fel a kicsit az oviba, de viszont a városba nem engedik oda. Na mindegy is ez.

Az a helyzet hogy sokan nem hiszenek bennem hogy a 7 km nem tudom teljesíteni.

Reggel 7 kor nyit az ovi nálunk, és 8- ra kell beérnem a munkahelyre.

Sokan nem hiszik hogy kb 20-25 perc alatt nem érnék be.

Sajnos céges buszt nem tudnak biztosítani mert csak reggel 6 előtt van.

És már napközbe nincs.

Oda a busz meg igen ritkán megy.

Igy választottuk a biciglit.

Igaz egy kis testmozgás sem árt, mert egy kicsit elpunnyadtam a kicsivel itthon.😅

Egy kis fogyás sem árt.😄

166 cm magas vagyok, és 90 kg.

Igaz, bevallom kicsit félek hogy az első nap meghalok.😂

De szerintetek -bírni fogom?.

Köszönöm szépen a Válaszokat.

Legyen szép estétek. 😊😊😊

2022. márc. 22. 19:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam bringával 7 km-re dolgozni, de ha esett-fújt-havazott, meg úgy általában télen, busszal mentem inkább. Ha jól értem, ez itt nem pálya.

Ami fontos, én nem aznap élesben próbálnám ki a tekerést... Tényleg meg fogsz halni ekkora túlsúllyal, dombos terepen, nulla testmozgással...

Esős időre pedig ne csak kabáttal készülj, hanem vízálló nadrággal is, mert 10 mp alatt ronggyá ázik egy farmer a combodon.

2022. márc. 22. 20:53
 12/24 A kérdező kommentje:

11*

Köszönöm szépen a tanácsot. 🤗

Igen sajnos túl súlyom van, de leadom. 👍👍🙏

2022. márc. 22. 21:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

7km meglesz 45 perc alatt vagy keveseb

A hekyedben biztos egyszer elmennék oda meg vissza és lemérném. Hogy tudjam mennyi időt kell szánni rá

2022. márc. 22. 21:04
 14/24 A kérdező kommentje:

Igen. Lesz rá időm.

Kicsi ugy is oviba megy. Szóval lesz rá egy egész napom..

Köszönöm. 👍🙏😄

2022. márc. 22. 21:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is először sok lesz, de néhány alkalom után nem lesz sok. Én is jártam biciklivel 6km-re. Hidegen, esőben rossz, de meg lehet szokni.
2022. márc. 22. 22:01
 16/24 anonim ***** válasza:
7 km nem sok, simán bírható, de könyörgöm, az biciKli, olyan nincs, hogy biciGli!
2022. márc. 22. 22:29
 17/24 anonim ***** válasza:

A 7 km tényleg nem sok, de városban nem lesz meg 20 perc alatt.

A városi 15 km-es utamat általában 40 perc körül (38-44) teszem meg. Ez azt jelenti, hogy 28-31 km/h óra az utazó tempóm. Az átlagom 23 km/h alatt van a lámpák miatt.

2022. márc. 22. 23:43
 18/24 anonim ***** válasza:

Én most 10 km-ert megyek munkába, 30 perc alatt a lámpák, meg a kátyús út miatt. Amikor bringázni kezdtem a városban (6 éve), akkor még közelebb laktam, 6 km-t tekertem minden nap munkába, ott jobb is volt a bringa út.

Egyébként kb. melyik város, milyen az útvonal? Csak mert írtad, félsz, hogy már az első nap meghalsz, akkor viszont erősen nézz utána a kresznek. És jó ötlet, hogy menj majd egy próba útra, anno engem is férjem kísért el.

Bringa mellett szánj majd pénzt jó kerékpáros ruházatra, aláöltözetre. Mondjuk most jön a tavasz, jó idő, nem feltétlen szükséges, de ha télen is szeretnél majd járni, mindenképpen jól fog jönni.

Amúgy kit érdekel, hogy ki mit gondol?

2022. márc. 23. 10:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért az se mindegy, melyik várod, vagy annak melyik része... én pl székesfehérváron a kelemen béla utcából a fiskális út közepére tekerek nap mint nap reggel 5kor a kihalt városban, rekordidőm 12perc, minden reggel késésben lóhalálában... egy outival, csak a kormányt egyenesre cseréltem., kb nyílegyenes út, hajnalban még jelzők sem működnek, de a hazaútjaim sem tartanak 20percnel tovább soha délután csúcsforgalomban.
2022. márc. 23. 11:37
 20/24 Alex Fly ***** válasza:

7 km az lóf...

Ennél nagyobb távokra is rendszeresen mentem dolgozni.

Az időjárásra pedig van egy regi trükk, amit már több ezer éve alkalmaznak az emberek: megfelelő öltözködés. Nem kell katasztrófát vizionálni attól, hogy tél van (főleg hogy az utóbbi években a tél érdeklődés hiányában elmaradt). Persze vannak, akik ilyenkor inkább elsétálnak a buszmegállóba, ott várakoznak, majd buaszal mennek egy darabig és a megállóból elgyalogolnak a munkahelyre - ugyanannyi vagy több idő alatt, mint ha betekernének. És a megállóban sincs melegebb, mint a kerékpáron...

2022. márc. 24. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!