Mekkor méretű bicajt vegyek magamnak?
Figyelt kérdés
Tervezek venni egy bicajt. Viszont nem tudom, hogy gyerek vagy felnőtt méretben gondolkodjak. 165cm vagyok kb. Szerintetek?2022. jan. 22. 11:46
1/4 TR75 válasza:
Milyen bicaj, márka és típus?
A gyártók szoktak adni méretajánlást, azt érdemes megnézni.
Vannak általános ajánlások is, márkától függetlenül, de első körben mindig a gyártó javaslata a mérvadó. De igazából az is csak ajánlás, az egyéni alkat, megszokás némileg felülírhatja ezt.
2/4 anonim válasza:
felnőttet egyértelműen
153 centimmel megbántam a gyerekbiciklit és a család többi tagjáét szoktam kölcsönvenni
3/4 anonim válasza:
Talasz merettábázatot a legtöbb bicajbolt weboldaán!
4/4 Dagadozó Agy válasza:
Ha a bicikli mellé állsz, akkor az ülés magassága a csípőmagasságod legyen, vagy ha rajta ülsz, érjen le a talpad első része (sarok ne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!