Ha nálam a horgászkártya akkor nem kell kinyomtatva magamnál hordani a napijegyet?
Horgász kártya NEM kell hogy nálad legyen, az önmagában horgászatra sem
jogositt!!
Ami a horgászatnál nálad kell legyen: Személyi igazolvány, Állami jegy, Fogási naplo, területi engedély, vagy napi jegy.
3
Kb ez lett volna a kérdés, tehát gyakorlatilag továbbra sem jó semmire. Mert azért egyszerűbb lenne hogy csak megveszem aztán a kártyát leolvasva van napi jegyen, nem kell papírhalmokkal vergődni, az eredeti terv ez is volt, vagy legalább is ezzel a maszlaggal lett bepromozva hogy a kormányközeli kártyagyáros zsebeit miért kell kitömnünk nekünk is.
Tök mindegy, hogy ki mit ír. Mindenkinek igaza van, mert ellentmondásos a rendszer. Az én tapasztalatom:
Főhesz víz, három ellenőrzésből 2x csak kártyát kértek. Naplót se nézték. 1x pedig nem kérte a halőr a kártyát, csak a területi jegyet, a naplót, (nézte az x-et), és a személyimet. Megnézte a dévért a szákban. Ez utóbbi eléggé szigorkodott, de utána oldódott a hangulat, kicsit beszélgettünk.A szokásos "Görbüljön" után továbbment, de meg is hozta a szerencsémet, mert hajnal óta senki nem fogott semmit körülöttem, nekem meg az ellenőrzés után bejött egy 4kg-s tőponty. :)
Az a biztos, ha a kék tokban benne van minden, és arra úgy vigyázol, mint a szemed fényére. Lehet hepciáskodni, főleg, ha az ember kinn van egész nap, beszór 10.000 forint etetést, nullázik, és akkor jön a halőr a papírokért... Úgy vagyok vele, hogy inkább viszek mindent, mert ha nagy ritkán kijutok jobb helyekre többórás pecára, akkor nem akarom elcseszni a kedvem azzal, hogy belém kössenek az ellenőrök.
Vicc.......
Nógrádban nyomtatva aláírva lepecsételve papír alapon kérik a területi jegyet. :-D
Ami aláírás nélkül hiteles :-D
A Balatonnál ellenben nincs nyomtatás ott kártya kell mert elég a QR kód.
Jó, hogy ez ilyen egységes.
Nekem minden papírom benne van a tokban biztos ami hótziher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!