Ez jó biciklinek számít?
BICYKEL MERIDA BIG NINE 15 ANTRACIT 2021
Nem terhelném nagyon, legfeljebb kisebb bicikliturakra hasznalnam, de mégsem szeretnék gagyit. Köszönöm a válaszokat!
Sajnos ilyen árak vannak, ha még valahol tudsz rendelni, akkor ennyiért szerintem megéri.
De ha nem kifejezetten erdei / terepi helyeken túráznál, akkor inkább trekking kategóriában keress szerintem... Az országúton, egyéb aszfaltos úton haladósabb.
Igen, tudok még rendelni. Szlovákiából vagyok, itt több üzletben elérhető.
Szóval azt mondod minőségben megfelel?
Elképzelhető hogy jobb időkben kipróbálom erdei utakon is a kerékpárt. 🙂
Nyilván most nem igazán van ideje a terepi bicajozásnak... :)
Nekem trekkingem van a Merida-tól, 8 éve nyúzom, évi 5-7 ezer km-t teszek bele. BEvált, abszolút! :)
Hűha, akkor neked nem kevés tapasztalatod van:-)
Köszönöm a válaszodat!
Céltól függ. Ez egy erősen belépő kategóriás monti a minőségi szegmensben. Tehát nem a kínai, két hét alatt széthullós, de a neves gyártók legalapabb alkatrészeivel van szerelve.
Ha nem mész hegyi, erdei terepre, akkor nem túl jó választás. Mivel belépő cuccok vannak rajta, afféle belépőnek a montizásba megteszi. Aszfaltra inkább a cross trekkinget, fitnesst néznék. Utóbbinál nincs teleszkóp, így földútra olyat érdemes nézni, ami legalább 40-45 mm széles külsőt is fogad. Ha rosszabb minőségű mezőgazdasági utakon, rázós erdei úton is mennél, akkor még mindig elég egy teleszkópos cross trekking egy kicsit mélyebb mintás gumival. A monti a meredek, csúszós, sáros, köves, gyökeres terepen nyer igazán értelmet, ahol a keskeny gumi, gyenge teleszkóp eléri a határait. Ott viszont ez a Merida sem lesz nagy ász a gyenge komponensek miatt.
9: lehet, de elég hülyén néz ki egy MTB-n a kosár... :))))
Ezek szerint lány vagy?
Kosarat városi vagy holland biciklikre szoktak tenni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!