Netpincére bringázásnál mennyi cím és borravaló számít jónak (Centerben, Budapesten)?
Ma volt az első műszakom, reggel írtam alá a szerződést és kb délben csináltam meg a NAV és számlázz.hu összekötést és szerencsém volt hogy valaki pont felrakott egy 4 órás csereműszakot kb 3kor és letudtam rá csapni.
4 órát dolgoztam, 14 címet vittem ki és 2200 Ft borravalót kaptam, azaz összesen 11600 forintot kerestem, ami első ránézésre nagyon jónak számít, legalábbis nekem.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Centerben ilyen csúcs időszakokban (ebéd, vacsora) átlatános ez a borravaló mennyiség vagy most szimplán szerencsé voltam?
Továbbá a 4 óra alatt 14 cím jónak számít? Tehát óránként 3,5 cím.
Szerintem jó tempóban csináltam, de sokszor elég lassan hajtottam a biciklit, meg 105kg vagyok (kondis, zsíros) így nem a legjobb a hosszútávó bíróképességem.
Ha ilyen ütemben lehet csinálni, akkor havonta lazán össze jön majd a 400-500 ezer is akár nettóban, ami nekem szürreálisnak tűnik szóval attól félek ez most csak egy anomália volt.
Ahogy leadtam a rendelést rögtön jött mindig a cím. Ez is normális? Vagy csak szerencsém volt?
1# 3 hónapig csinálom csak most nyáron és szeptemberben kb 20 órában (tudom, hogy hátra esek a csoportokban, de mivel akkor abba hagyom így nem izgat).
Amúgy mérnökinformatikus hallgató vagyok, csak nem jött össze a nyárra jobb diákmunka, főleg abban a szakirányban amit igazán szerettem volna.
Szóval a smog miatt nem aggódok. Meg amúgy járókelő, BKVgatózás közben is szerintem ugyan azt az adagot kapják az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!