Biciklizésnél mi számít nagy távolságnak városon belül?
Mindig amikor eddig hallottam, hogy valaki 20-30km-t letekert biciklin akkor óriási tátott szájjal néztem, hogy az hogy lehet.
Most hogy elkezdtem Budapesten belül biciklizni és sokszor megnézem, hogy kb 8-10km-t letekerek egy nap úgy hogy csak élem a mindennapjaimat és nem sportként tekintek a biciklizéstre és így meg sem érzem.
Mi az a napi bicikli távolság városon belül?
Pl.: Tiktokon egy Netpincéres biciklist hallottam, hogy napi 40km-t is leteker, de ezen után már azt sem érzem feltétlenül soknak.
É n 40 körül szoktam menni... esténként v délután.
47N
30-40km biciklin az semmi. Atlag munkanapomon munkába és hazajutás nekem 29km, ezen kívül jóidőben még szoktam +ban is bringázni, ráadásul en a bakonyban lakom, nem sík helyen. Egy hétvégi edzés haverokkal 150-200km meg szokott lenni.
Kedvenc útvonalunk
Bakonycsernye-Szápár-Várpalota-Ősi-Berhida-Királyszentistván-Litér-Balatonfüzfő-Balatonkenese ott van egy kedvenc kis teraszos kocsmácskánk, ott benyomunk egy izotónias italt (sört) aztán vissza.
nekem ugyan nem sok de 30km nálam is beugrik ha minden klapp.
Sok az mondjuk 50fölött van,szeretnék többet de nincs nagyon időm/energiám.
Teljesen rossz irányból közelíted meg.
Egyrészt városon belül nincsenek nagy távolságok, de nem is a távolság számít.
Nemrég letekertem majdnek 200 km-t, kb. 1000 méter szinttel.
Pár napja pedig 80 km-t, 1000 méter szinttel.
A 80 km sokkal fárasztóbb volt.
De össze lehet szedni 30-40 km alatt is 1000-1300 méter szintet Budán.
Szentendre oda-vissza is 40 km, de mégsem ugyanaz. Persze mehetsz időfutam stílusban is Szentendrére...
A lényeg az, hogy a távolság számít a legkevésbé.
Jókat mond a #8 - de még nem tudjuk, hogy a kérdező milyen célból és milyen erőnléttel akarna bicajozni... Csak annyi tudunk, hogy 10 km-t meg sem érez.
Szóval várjuk a kérdező reagálását, hogy kb. mit szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!