Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklizésnél mi számít nagy...

Biciklizésnél mi számít nagy távolságnak városon belül?

Figyelt kérdés

Mindig amikor eddig hallottam, hogy valaki 20-30km-t letekert biciklin akkor óriási tátott szájjal néztem, hogy az hogy lehet.

Most hogy elkezdtem Budapesten belül biciklizni és sokszor megnézem, hogy kb 8-10km-t letekerek egy nap úgy hogy csak élem a mindennapjaimat és nem sportként tekintek a biciklizéstre és így meg sem érzem.

Mi az a napi bicikli távolság városon belül?

Pl.: Tiktokon egy Netpincéres biciklist hallottam, hogy napi 40km-t is leteker, de ezen után már azt sem érzem feltétlenül soknak.

2021. júl. 2. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Budapesten lehet menni szintet és távot is. A táv városon belül is lehet igen nagy csak sok ideigtart mert ugye vannak közlekedési szituk:lámpa,kereszteződés,stb.
2021. júl. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!