Akkor mennyi is az elégetett kalória? (alul)
Figyelt kérdés
Van egy szobabiciklim, ami mutatja, hogy hány kalóriát égetek el, és amikor az 3000-et mutatott, én kiszámoltam a neten, a súlyom és a rá fordított idő szerint, hogy mennyi kalóriát égettem el, és 1380 jött ki.. Most akkor mi is az igazság? Fontos lenne.2010. szept. 4. 22:30
1/4 anonim válasza:
Hát nem semmit tekersz akkor!
Én spinningen egy óra intenzív tekeréssel örülök, ha 500 kalóriát égetek el... :-/
3000 nagyon irreális, vagyis gondolom nem tekersz egész nap.
2/4 anonim válasza:
Ha olyan a szobabicajod,hogy kér:
-magasságot
-életkort
-testsúlyt,akkor pontos az adat.Egy ilyen bringa 140eznél kezdődik.Ha ezeket az adatokat nem kéri,akkor kb-ra mutatja az átlagot.Vegyél egy kalóriamérő órát,az pontosan megmutatja.
3/4 anonim válasza:
Pulzusmérő óra se mutatja pontosan, a kalóriát az izomzatod égeti el, az óra viszont nem tudja, hogy mekkora az izomtömeged, szóval semmit sem ér.
4/4 anonim válasza:
Óránként 700 felett az már kemény hegymenet. Szobában (görgőn) én 500-at nehezen érek el. (Nem is olyan edzést végzek és nincs is annyi inger, motiváció.)
Nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt jött össze az a 3000.
Egy jobb pulzusmérőbe elég sok adatot fel lehet vinni, ami alapján egész pontosan megmondja az elégetett kalóriákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!