Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mali-Cobra 2009 milyen bicikli...

Mali-Cobra 2009 milyen bicikli? Megéri megvenni? (előnyök, hátrányok, miben jó, miben nem jó, lehet-e ugratni, stb. )

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Ebben az árkategoriában gondolom te is sejted, hogy ez nem egy strapabíró kerékpár, ez amolyan hobbi kategória, városban mászkálni, padkázni, stb. Több dolgot nem tudok mondani, mert még nem volt dolgom vele, csak a bolti termékismertetőt lestem meg.

itt van egy pár leírás róla, ha még nem láttad:

[link]

2010. szept. 4. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
padkázni? az mi a halál?
2010. szept. 4. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
amúgy meg ugratni te fogsz és nem a biciklid ergo mind1ikkel lehet
2010. szept. 4. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
padkázni, úgy értettem, hogy bírja a padkázást, mert sok bicó kapásbol 8-ast kap. De ugraszgatni nem való.
2010. szept. 4. 21:20
 5/10 anonim válasza:
Nem tök mindegy hogy milyen bicajt küldesz neki a patkának? nem a bicajnak kell bírni a patkát hanem akeréknek az meg mindegy milyen bicajba van! Ha ugratni akarsz én nem ajánlom mert igaz erősitett a váz de vékony nekem Mali Boa-m van na az bírja a stresszt hátra lazán bement a Maxxis Mobster 2.7 es külső duplafalut felütni ezzel a külsővel szinte lehetetelen ugyhogy bírja! sztem ha ugratni akarsz akkor egy ilyet válassz megéri és kinézetéhez képest könnyű!
2010. szept. 5. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, köszönöm, hogy kijavítottál, én sem gondoltam volna ezt a 30 éves kerékpáros multammal és a 20éves versenyzéssel. De kösz!
2010. szept. 5. 13:33
 7/10 anonim válasza:
őszintén megmondom, rakás sz**...ne foglalkozz ilyen biciklikkel. költs többet rakj össze egy biciklit alkatrészenként. drágán fogsz kijönni, de nem bánod meg. ha kell segitek
2010. szept. 7. 15:50
 8/10 anonim válasza:

ja és alapból mali-t ne vegyél. ez ilyen hogy is mondjam...mind1... béna kategória... mint a mongoose bár vannak jo bicói a monguznak. vegyél olyasmiket mint a wtp kink fly fit...

www.velvart.hu

2010. szept. 7. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ki az az idióta aki nekiküldi a bicóját a patkának már nem azrét??? Autóval is a kátyúkat keresitek?
2010. szept. 7. 17:13
 10/10 anonim válasza:
A mali alumínium vázas szóval nem ajánlatos ugrasztgatni vele!Egyébként én is ilyen biciklit akarok venni(mali pithon)2010-est vagy 2012-est.
2013. máj. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!