Mi a véleményetek erről a bicikliről (Merida)?
Városba és könyebb terepre szeretnék bicót. Max ennyit tudnék rá szánni, de újonnan ennyiért nem biztos, hogy jó minőségűt találok.
164/54 kg nő vagyok, ha ez számít :)
#11!
A legnagyobb lánckerék egyérteműen kopott. Annyira, hogy a többit nem is néztem már.
#Kérdező!
A magas kormány pedig azért kényelmes, mert nem vagy hozzászokva a bringához. Amit kinézték, az a kategóri ilyen függőleges hátú bringázásra van kitalálva. Arra tartásra, ahogy sétálni szoktak az emberek. Viszont biciklin ez nagyon nem ideális. Egyrészt nem tudsz mozogni előre-hátra, másrészt pedig minden alulról jövő ütés végig megy a gerinceden.
Ez a kényelmetlenség izomfájdalom, mert nem tudod megtartani a felsőtestedet. Pár hét alatt hozzá lehet erősödni.
Írta valaki, hogy milyen jó a rugós nyeregcső. Annak, aki úgy ül a bringán, mint egy zsák krumpli és eleve olyan tartással teker, hogy a súlya 90%-a a nyergen támaszkodik. Egy sportosabb bringán már semmi szükség rá, de akkor sem, hogy figyelünk az úthibákra és kimozogjuk.
Ezek nagyjából mind ugyanazt a kategóriát képviselik.
Egy Meridával nemigen nyúlsz mellé, mert igényes gépeket adnak ki a kezükből.
A Genesis az Intersport saját márkája. Nekik gyártják, más nem is árulja.
A KTM régi motoros, ha ilyen tetszik meg, dönthetsz mellette.
A Pegasus elterjedt tőlünk nyugatabbra. Nyilván nem véletlenül.
Meg ezeken kívül is van jópár olyan márka, amit jó szívvel leheetne ajánlani. A lényeg a felszereltségen van, és az elhasználtság mértéke mindíg lutri.
Eladás céljából csilio-vilire kisuvickolni egy bringát nem egy nagy feladat.
ez ha városban,meg kisebb földutankon használod,akkor maga az tökély.
Mondjuk kisebb újítás,és mehetsz vele!
Nem vagyok szaki,de szerintem használ bicókat jobb felújítani
#15!
Hasonló kategória, mint az előbbi, de jobb állapotúnak tűnik. Közeli képek nincsenek, de tényleg nem tűnik leharcoltnak.
A stucni alatt van még távtartó, tehát lentebb tudod tenni még a kormány, magasabbra úgysem kell.
Nem ismerem ennek a bringának a mértezését.
Nekem jobban tetszik, mert sallangmentesebb.
Azonnal megnézném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!