Kinek mi a véleménye a (Schwinn? ) Csepel Budapest bicikliről?
Érdemes megvenni hosszútávra? Olvastam egy véleményt, miszerint kb. a legolcsóbb, leggagyibb alkatrészekből van összerakva, de az 2013 márciusi bejegyzés, és a mellékelt képen egy teljesen más gép van, mint a Csepel weboldalán lévő gondolom újabb kivitelű promo fotón. [link]
Eléggé igénybe venném. Ez azt jelenti, hogy napi használat télen-nyáron Budapest utcáin, de néhanapján túrázni is. Mindenképpen Csepel bringát szeretnék venni, és ez néz ki a legnormálisabban ami számomra elérhető áron van.
Aludtam rá egyet és azt kell mondanom, hogy tulajdonképpen nem lenne jó nekem, a fő probléma az a vázméret, mert a magam 165 cm-éhez a 21 collos vázmagasság golyógyilkos lehet, és közben rátaláltam a Traction-re amit szerelnek a nekem való vázmérettel is, ugyanúgy 28-as kerékkel, és egy-két extrától, meg a 21 sebességen kívül megegyezik a mostani bringámmal.
Nem mostanában szeretnék cserélni, csak fejembe vettem, hogy Csepel bringát szeretnék, mert a napokban olvastam a cégtörténetben, hogy elhagyta a Schwinn nevet és már csak szimplán Csepel néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!