Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Budapest közelében nagy...

Budapest közelében nagy forgalmat nélkülöző, hosszabb út - outi kompatibilis?

Figyelt kérdés

Eszembe jutott Zsámbék-Páty felé vezető út, meg a Törökbálinti, esetleg a Budakeszi, de mindegyiken túl nagy a forgalom ahhoz, hogy biztonságosan tekerjek. Nem tudtok valami jó útvonalat? :)

Esetlegesen ha nincs túl nagy szintkülönbség, az még jobb, még csak kóstolgatom a szakmát!:D

2015. máj. 22. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Küldök egy térképvázlatot a Visegrádi-hegység országúti biciklivel járható útvonalairól. 

[link]

Magam állítottam össze közel 10 évvel ezelőtt. Ami a térképen zölddel van jelölve, az közforgalom elől lezárt, aszfaltburkolatú erdészeti út. Így autóforgalom nincs rajtuk, hétvégén meg nem jellemző, hogy erdészeti teherautók járnának. Kerékpáros túraútvonalként is ki vannak jelölve ezek az utak. Szintemelkedés van bennük (magasságokat találsz a térképen), de többségük nem annyira meredek, hiszen a rönkfával megrakott teherautónak épültek. 

A Szentendre - Pilisszentlászló - Lepence út közforgalmú, de kevésbé forgalmas, mint a többi közforgalmú út a környéken. 

Elsőként nekem is a Budakeszi - Zsámbék kör jutott eszembe. 

Esetleg a Csepel-sziget Budapesttől távolabbi részén lehet próbálkozni, úgy, hogy valameddig Hévvel viszed ki a biciklit. 

2015. máj. 22. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A Csepel-szigeten dél felé három aszfaltút vezet ki. A Csepeli út és a II. Rákóczi Ferenc út elég forgalmas, utóbbi mellett van egy részben ótvar minőségű kerékpárút.

Az Üdülő sor a harmadik, én azon jártam ki, de ott is van egy nagyon kátyús rész, a többi meg fekvőrendőrökkel van felszerelve. A Ráckevei-hévvel mindezt elkerülheted.

Ha Szigetszentmiklósnál délebbre jutottál, onnantól egész jó, nincs nagy forgalom általában. Van egy-két vacak minőségű út, ajánlom a Google Street View használatát az ellenőrzésre.

2015. máj. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!