Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bicikliről (Merida)?

Figyelt kérdés

[link]

Városba és könyebb terepre szeretnék bicót. Max ennyit tudnék rá szánni, de újonnan ennyiért nem biztos, hogy jó minőségűt találok.

164/54 kg nő vagyok, ha ez számít :)

2021. aug. 31. 21:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Teljesen jónak néz ki szerintem
2021. aug. 31. 21:15
 2/21 A kérdező kommentje:
És egyébként megér ennyit?
2021. aug. 31. 21:46
 3/21 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, hogy a tulaj csak a legnagyobb lánckereket használta hátul. Amiből az is következik, hogy valószínűleg keresztbe váltva használta.

Tehát a hátsó sort és a láncot is cserélni kell.

Munkadíjjal együtt 10+e.

Azt nem tudom, hogy ez a hajtómű bontható-e, tehát lehet-e egyesével cserélni a tányérokat. Ha nem lehet és kopott valamelyik, akkor a teljes hajtóművet is cserélni kell.

Amit hülyeségnek tartok ezen a bringán:

1. A rugós nyeregcső. Ettől folyamatosan változik a pedál-nyereg távolság.

2. Az az égbe kiáltó stucni teljesen felesleges. Így túl magasan van, túl sok súly lesz a fenekeden. Ha előre döntöd, akkor pedig messze lesz a kormány.

3. Női váz. Ha csak városban mászkálszu vele max. 5-10 km-t, akkor OK. De hiba vannak ott a kulcstartó szemek a vázon, szemre csak 0.5-ös kulacs fér bele, amit nem tudsz majd kivenni, betenni menet közben.

Kell neked a csomagtartó és a kitámasztó?

2021. aug. 31. 22:21
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Kitámasztó kell, de csomagtartóra nincs szükségem.

Igazából lehet hogy egy egyszerűbb bringa is megfelelne. Nem minden nap használnám, inkább kirándulni könnyű terepen, vagy bicikli úton.

Esetleg tudsz ajánlani olyan márkát ami a Tescós bicikli és a több százezres jó bringák közt van? (használtan)

2021. aug. 31. 22:34
 5/21 anonim ***** válasza:

A csomagtartó hiányának nagy előnye, hogy nem tudod leállítni a bringát a bringaút közepén. :)

Meridából egy Speeder talán jobb lenne, ha a sportosabb irány érdekel. Olyan értelemben egyszerűbb, hogy nincs állítható stucnija és rugós nyergcsöve. De fogalmam sincs, hogy most mennyibe kerül használtan.

Szerintem nézz szét a 26-os montik között is! Az egyetlen kategória, amelyiknek csökkent az ára. És valóban mindenes bringák. Sokáig csak 26-os montim volt és plusz egy pár slick külsőm.

A testbike.hu bolhapiacán is ki lehet fogni néha jó bringákat.

2021. aug. 31. 23:59
 6/21 nemaRendőrség ***** válasza:
74%

Városon belül a rugós nyeregcső Isten ajándéka.

Nagyon max egy centit mozog, de mióta megvettem nem fáj a gerincem

2021. szept. 1. 07:00
 7/21 anonim ***** válasza:

Ott, ahol a hirdetést találtad, az aktuális alatt feldob ajánlatokat. nekem pl. ez volt az egyik

[link]

Mindazonáltal az állítható stucniban az a jó, hogy ha magas a kormány állása, akkor laposabbra állítod.

2021. szept. 1. 07:36
 8/21 A kérdező kommentje:

Hű igen, ez amit küldtél nagyon szép bicikli, bár tőlem kicsit messze van.

Egyébként én szeretném ha kicsit magasabban lenne a kormány, mert nem bírom a görnyedést. Most is egy olyan montim van (borzasztó rossz minőségű sajnos) aminek viszonylag magasabban van a kormánya, és nekem ez nagyon kényelmes lenne.

Egyébként egy ilyen bicikli is tetszene, csak ez is messze van : [link]

2021. szept. 1. 07:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Városban jó lesz
2021. szept. 1. 08:43
 10/21 anonim ***** válasza:

A jófogás jól szűrhető oldal.

Ha neked Heves megye esik kézre, akkor betudod állítani és viszonylag pontos találatokat ad.

[link]

2021. szept. 1. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!