Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nem értek a biciklikhez. Hogy...

Nem értek a biciklikhez. Hogy tudok komplett váltót cseréltetni? Lehet-e egyáltalán? Mibe kerül?

Figyelt kérdés
Van egy Rockrider 340 bicajom, 5 éve használom. A váltót szeretném cseréltetni, mert nem mindig vált rendesen. Voltam beállíttatni, jobb lett, de így se tökéletes, most megpróbáltam magamnak beállítani, és most nagyon rossz megint. A bal oldali váltó nagyon rosszul működik, a jobb oldali közepesen szar. Nagyon nem értek a bringákhoz, de látom hogy a hátsó keréken és a pedál tengelyénél is van egy bizbasz, gondolom azokat is cserélni kell. Nem akarok új bringát venni, mert szeretem. Mi lenne a megoldás? Lehet kompletten egész váltórendszert cserélni? Vagy szükséges-e egyáltalán?

2021. aug. 8. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy pár 1.5-ös slick külsőt! Gondolom úgysem tubeless a kerék, tehát bármikor cserélhetsz gumit. 5 perc alatt megvan a csere.
2021. aug. 9. 21:41
 12/16 A kérdező kommentje:
És az rá fog menni a mostani kerékre?
2021. aug. 9. 22:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen a tubeless kerék
2021. aug. 9. 22:49
 14/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ez itt például milyen? És a képen a kerék is rajta van, igaz, küllők nélkül. Most akkor ez csak a külső gumi, vagy az egész kerék küllők nélkül?

Bocsi a sok idétlen kérdésért, tényleg nem értek hozzá

2021. aug. 9. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja ez csak a gumi. Az egész kerék 3xennyibe kerülne.

Amugy szerintem is elég gumit cserélni,én is csak annyitettem a régi jó2,2 eseket (egy ismerős le cserélte 1.9re én pedig) 1,35re elöl és 1,40re hátul.

Kb 1éve igy küldöm.

2021. aug. 10. 00:36
 16/16 Wadmalac ***** válasza:

Ott a reklámfotó kedvéért van fűzetlen felnire húzva a gumi.

Ez egy olyan gumi, ami alacsony gördülési ellenállássáal elmegy bitumenen, vizet facán kiszórja, száraz földúton, murván, salakon is elmegy, de nedves, sáros, vizes, avaros terepen már zavarba jön.

Ez kicsit terepesebb:

[link]

Tudni kell, hol, mire akarod használni.

2021. aug. 10. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!