A kerékpározás okozhat férfiaknak problémát?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem outizni,és azóta úgy érzem,folyton pisilnem kell? Lehet az ülés okozhatott ilyen gondot?Pihentessem vagy menjek orvoshoz? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Körbe vagyok metélve és nagy sebességnél az alsó nadrág is dörzsöli. Hagyjak fel a bringázással?2021. júl. 19. 14:48
2/6 anonim válasza:
Kell egy jó(úgy értem neked megfelelő) nyereg és nadrág
3/6 anonim válasza:
"...Lehet az ülés okozhatott ilyen gondot?..."
Igen, okozhat. Középen nyitott vagy legalább kimélyített nyereg és vastag betéttel szerelt nadrág segíthet.
Mindazonáltal egy orvosi vizsgálat nem árthat, mert a prosztatával nem érdemes szórakozni.
4/6 anonim válasza:
Bringás nadrág alá nem veszünk alsónadrágot! Legfeljebb télen egy boxer, hogy a menetszélben ne fagyjon le...
Az izzadság is nagyon meg tud állni peremnél és szétmar.
5/6 MGéza válasza:
Alapból talán kezdj el betétes gatyót, de legalább alsót használni. Nekem például a B'twin 500-as vált be.
6/6 anonim válasza:
Ilyen problémát szerintem nem okoz, max javult az anyagcseréd, vagy többet oszol mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!