Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen gombás a testem (viszket)?

Figyelt kérdés

Van bringás szerelésem, de nem szeretem mert hülyén néznek rám a panelban mikor meglátják.

Pedig funkciónális eszköz. Pamut szerelés az felszívja az ittasság és gombás lesz utána a bőröm, már kezd a kedvem is elmenni tőle.

Most a lábam kezdett viszkedni…

2021. jún. 28. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a pamut felszívja és magában tartja... Ezért nem használnak intenzív sportolásnál pamut ruhát, hanem olyat, ami elvezeti a nedvességet.

A nedves pamutban vagy órákig, nem csoda, hogy gombás lesz tőle a bőröd.

Cseréld le sport ruházatra.

2021. jún. 28. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a pálya, ahol a műszálas kifejezetten erre tervezett ruhadarabok fényévekkel jobbak a természetes alapanyagoknál.

Felszívják az izzadságodat és a külső oldalukon elpárologtatják, így a bőröd száraz marad és nem gombásodik.

A pamut sokkal tovább nedves marad. És ugye nedves+meleg= csiperketenyészet.

2021. jún. 29. 06:19
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Legyen az ő bajuk, hogy hülyén néznek.

Régen rám is furán néztek, vagyis én gondoltam úgy, amikor elkezdtem bringás ruhákat hordani, de ez több, mint 20 éve volt. Sokkal kevesebben bringáztak normális felszerelésben.

Hamar rájöttem, hogy inkább az a ciki, ha valaki pl. farmerban teker, mert az nagyon nem erre való.

2021. jún. 29. 11:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért foglalkozol vele, hogy ki mit szól vagy hogy néz rád?

Ha a panellakókhoz akarsz asszimilálódni, akkor vegyél fel pörköltszaftos atlétatrikót a mackónadrág fölé és mindig legyen egy doboz sör a kezedben. Ha viszont az a cél, hogy sportolás közben komfortosan érezd magad, akkor maradj a bringás ruházatnál, mert nem véletlenül találták fel a technikai anyagokat.

2021. jún. 29. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"hülyén néznek rám a panelban mikor meglátják."

az kit érdekel?

"Pamut szerelés az felszívja az ittasság"

na itt a baj! a pamut olyan mint egy szivattyú! Mindent felszív, aztán ebben az izzadsággal átitatott göncben tekersz. Nem csoda, hogy megterem benne mindenféle flóra és fauna! Pamutot ne használj sportolásra!

"és gombás lesz utána a bőröm"

Naná! izzadt, nedves környezetben van egész nap. Estére gombapörkölt lesz a hátadon!

Használj sportruházatot amit arra terveztek, hogy az izzadságot ne csak felszívja mint a pamut hanem párologtassa is el!

"Most a lábam kezdett viszkedni…"

mossad meg b..eg! :DDDDD

Pamutban ne sportolj még fél órát sem! Az nem arra való! Értem?

2021. jún. 29. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Csak a papagály modjára tudom mondani,nem pamut ruhában tekerj.

100% poliészter. Reggel kimosom délutánra megszárad. Ha megázol akkor bringázás közben is megszárad rajtad,tapasztalat!

2021. júl. 1. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
papagáj
2021. júl. 1. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

2x olvastam a leirast.

Hulyebek neznek a panelban?

Kik? A szomszedok?

Hat ne bassza mar meg, kit erdekel?

En is panelben lakom, jovok le bringas cuccban es pletykafeszek oregszasszonyoknak jol neveltsegbol odaszolok, hogy csokolom es megyek tovabb.

Hogy lehet ugy ellni, hogy az erdekel, hogy noname emberek mit szolnak?.

Es bmeg nektek szavazati jogotok van.

2021. júl. 1. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

fújjad be magad gömbaolővel!

meg mehet rá rézgálic is!

meg kics bi58!

2021. júl. 1. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudnád, hogy engem hogy bámultak 2 hete, mikor nőként belibbentem az 1000 fős méhraj racsnihangú bringámmal 40 fokban hófehér rohamosztagos jellegű fullface sisakban, csatakosra izzadva jól beletapadt mindenféle erdő darabbal a velencei agyontaposós strandra.. :D

Bámuljanak, ha jól esik nekik, attól én még kikirándulom magam és a partról is megnézem a tavat!

Lehet azt nézik, hogy milyen fasza ruhád van..

Ha valaki lenéz azért, mert sportolsz, az nyugodtan fulladjon bele a panelhájába!

2021. júl. 3. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!