Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak a viszkető...

Mit csináljak a viszkető puncimmal?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött hogy viszketett, aztan mar este is felkeltem rá, viszont nem tudom mitől lehetne, mivel itthon vagyok minden nap, sehova nem megyek, nemi életet élek, viszont egy személlyel, és vele is óvszert használunk. Fertőzést vagy gombát nem tudom elképzelni hol szedhettem össze. Külföldön vagyok és itt nem lehet orvoshoz menni sehova, a vírus miatt. Lehet hogy a felgyülemlő kis wc papír darabok miatt viszketne? Mitől lehet, illetve itthon mit tudok megtenni ellene?
2021. febr. 5. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha éget és viszket az gombás fertőzés lehet. Csinálj canesten kúrát. Felborult a hüvelyflóra egyensúlya, jelentkezhet ez teljesen egészséges nőnél is.
2021. febr. 5. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos a hüvelygomba szokott viszketéssel kezdődni. Ezt nem összeszed ni szokták, hanem ha a szervezetedben felborul valami akkor azonnal kialakulhat. (pl. sok csokit, édességet ettél, vagy valami miatt legyengül az immunrendszered) A gyógyszertárban lehet kapni kúpot plusz krémet amitől 3 nap alatt rendbe jössz. Itthon ilyen a Canesten, nem tudom külföldön mi a neve.
2021. febr. 5. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Szappan és a víz csodádra képes !
2021. febr. 5. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
Bizony csodàkra, a szádat is mosd ki vele!
2021. febr. 5. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm főleg az első kettő válszolónak!
2021. febr. 5. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Ki ez a Humor Harold, aki ma mindenhez ír valami okosságot...?
2021. febr. 5. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
vakard meg
2021. nov. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!