Minden nő ilyen? Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Ha megyünk valahova elindulunk kb 20 perc múlva már pisilnie kell a barátnőmnek. Indulás előtt mindig elmegy pisilni. Volt már olyan hogy csak boltba mentünk 10 perces út volt de neki a bolt előtt már pisilnie kellett. Itthon elvan 3 órát is hogy nem pisil.2021. jan. 18. 23:32
1/5 anonim válasza:
Lehet pszichés lehet neki. Ha kimozdul, feszült lesz vagy ilyesmi és azért kell gyakrabban neki
2/5 anonim válasza:
Nem minden nő ilyen, van aki sokáig bírja és van aki nem. Az meg valószínűleg valami megszokás szerűség nála, hogy ha mentek valahova (még ha csak rövid időre is), inkább otthon megy el mosdóba előtte.
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nem tehetek róla :D
Az fix, hogy mielőtt elindulsz valahova, pisilni kell. Akár egy 20 perces sétához is. A lányoknak ez meg fontosabb, mi nem úgy vagyunk, hogy ha kell akkor csak elfordulunk és kész. Nekünk kell a teljes takarás, zsepi, törlés, stb. És mivel ez macerás, mindig ott van a gondolat, hogy ha most nem megyek el indulás előtt, vajon mikor lesz rá legközelebb alkalmam?
Továbbá, én is akkor érzem kellemesen magam, ha nem érzem azt, hogy pisilnem kell. Úgyhogy igen, ha egy kicsit is érzem hogy kell, én elmegyek a mosdóba, nem zavartatom magam.
4/5 anonim válasza:
igen én is ilyen vagyok. de nekem vesekövem volt. lehet neki is.
5/5 anonim válasza:
Idegi alapon megy - hiszen otthon simán kibír több órát is. Ez azért gáz, mert ilyen emberrel sehová nem lehet elmenni, hiszen folyamatosan a wc-t kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!