Megéri 160000Ftért a Cube aim kerékpár?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 20:52
1/5 anonim válasza:
Nekem 29-es SL AIM van 3 éve. Csak a nyerget cseréltem egy "kényelmesebbre". Szerintem egész korrekt.
2/5 anonim válasza:
Új? Használt?
Ha használt milyen állapotban van? Azt honnan tudjuk? 160ezerért egy olyan, amin mindent cserélni kell vagy egy olyan, ami szép, megkímélt? És 2021-as vagy mondjuk 2020-as? Esetleg 2019-es?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Új,2021es. Szerintem megveszem majd mert jó visszajelzéseket hallok a Cube felől.
2021. júl. 17. 18:10
5/5 Wadmalac válasza:
Aim Pro vagy Race?
Mert ott mások a váltók meg a fék.
Tényleg az a kérdés, mire lenne használva. Átlagos túratekergésre tökéletes, a kisebb hiányosságai inkább keményebb terepezésnél jönnek ki. Akkor kéne egy jobb váltószett.
Meg arra az SR telóra oda kell figyelni, hajlamos beenni a vizet és akkor szétrohad a nem rozsdamantes, csak krómozott becsúszószár.
Amúgy az ár teljesen okés ár-érték arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!