Egy 21.5 kg -os MOL Bubi kerékpárt könnyű felemelni és arrébb rakni?
Egy 35 kilos, 11 eves gyereknek nehez. Egy felnott no siman odebbtolja.
Mi a kerdes...?
@4
Nagyon nem mindegy hogy mi a 25 kiló
A 25 kilós cementes zsák sokkal nehezebb mint egy 50 kilós ember, mert az ember "tartja magát", van fogása stb
Egy kerékpárnak alapból magasabban van a fogása, és alapvetően jó is a fogása, pont marokba illő
Azért nagyon nem mindegy, hogy egy 21,5 kg-os báramkármi mennyire hagyja el magát. Krumplis, cementes zsák például nagyon.
Minek emelgetni? gurul a kerekein... azért vannak a kerekei, hogy azok legyenek alul!
Padkára feltoláskor meg csak az egyik kereket kell egyszerre emelni, úgyhogy feleződik is a tömeg mindjárt.
Vagy esetleg Critical Massra szeretne a kérdező menni bubival?
Én arra gondoltam, hogy minden nap közlekednék vele egy hónapon át. És azért gondoltam a súlyt fontos kérdésnek, hogy elfárad -e az ember gerince ha felemeli -e. Vagy esetleg inkább hanyagoljam őket és vegyek egy sajátot a súlya miatt.
(20/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!