Mi a teendo? Kerekpar javitas.
Vettem egy hasznalt orszaguti kerekpart.
A stucnit es a kormanyt ki akarnam cserelni de a stucni felett van egy ilyen kis lezaro.
A csavar hornyaiba nem kapott bele a csavarhuzo, es a szomszed segitsegevel kifurtuk es csak a menetes szar tarult a szemunk ele,amit nem tudtunk sehogy sem kivenni, kitekerni stb.
Tettunk ra 2 anyacsavart (ez latszik a kepen is) hogy villaskulccsal kutekerjuk de nem sikerult.
Tippeket, javaslatokat kerek, hogy mit tegyek?
Nem mozdul semerre.
Jol sejtem, hogy csak egy ilyen van benne?
csinálnál oldalról is képet róla?
és kicsit menj távolabb a telefonnal hogy tudjon normálisan fókuszálni!
Ertem.
Igy mar vilagos.
De nem tudom levenni az elso villat, mdrt ahoz aztan vegkepp nem ertek.
Hogy tudnam kivenni anelkul? Mert akkor el kene vinni szervizbe, es itt 1 het minimum amig nekiesnek+a penz :(
Van otleted?
ha a stucni csavarjait oldod akkor le tudod venni a villanyakról és villát lefelé ki tudod húzni.
ezt nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=obloirIqPvo
A villanyak nyitott lefelé? Mert ha nem, akkor mégsem tudod kiütni. Ha nyitott, akkor elég a kereket kivenni. Amúgy ebben az állapotban fellazítod a stucnit, és lefelé ki tudod húzni a villát. A hézagolók lepotyognak felül, ezekre figyelj, hogy ne guruljanak el! De inkább keress rá az A-head kormánycsapágy szerelésére, nézz videókat, mert nehéz itt pár sorban elmagyarázni, hiába tök egyszerű az egész.
Ha alul nem nyitott a villanyak, akkor ki kell fúrni a csillaganya közepét, és ki lehet pecázni felfelé. Ehhez viszont mégis ki kell venni a csavart. Nincs hegesztőtök? Akkor rá lehetne pöttyinteni az anyát, és ki lehetne venni. Az a baj, hogy se rendes szerszámaitok nincsenek, meg nem is értetek hozzá. Így nehéz megoldani a problémákat.
A video sokat segitett.
Megprobalom amit lattam, ha nem megy akkor elviszem a szervizbe.
Uj A-head beszerelese mehet otthon, vagy azt is inkabb bizzam a szervizre?
Kerekparszervizbe 5 perc alatt megoldottak.
Uj kormanycsavarral egyutt fizettem 1500 ft ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!