Országúti kerékpár kormányának bandázsa felhasználható e újra?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 22:27
1/5 TR75 válasza:
Attól függ, hogy ragasztható-e, vagy sem (a hátoldalán van-e ragasztócsík, és ha van, mennyire lehet felszedni sérülés nélkül), és hogy mennyire van elhasználódva vagy/és sérülve.
Elvileg amúgy igen.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. júl. 15. 23:50
3/5 anonim válasza:
Én újabban csak öntapadóssal találkoztam, azt nem tudtam leszedni anélkül, hogy elszakadt volna. Mondjuk olyan olcsó fajta volt, hogy különösebben nem is érdekelt. Mielőtt valami komoly, minőségi bandázst feltekersz, érdemes átgondolni, hogy minden beállítás tökéltes-e.
4/5 Wadmalac válasza:
Én alapból szoktam alá tenni kétoldali ragasztószalagot, néha a gyári ragasztócsíkja nem fogja rendesen a helyén.
sosem rakom vissza a használtat, valamennyire mind nyúlik, kopik a használatban és ha vissza is tudod tenni rendesen látszani fog, hogy máshol lát a felülete napot meg kopást, mint első körben.
Anyira nem drága.
Erősen gondolkodok valódi bőr bandázson, na azt nem vágnám kukába.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 10. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!