Hogy lett egy 16.000-es + 8000 + 2000-es számlából 50.000-es szervizszámla?
Fogaskoszorút + láncot cseréltettem a bringán. És ha már ott voltam bár eredetileg nem akartam, fékbetétet is, jó kopott volt.
A nyers alkatrészárak: fogassor 16.000 lánc 8000 fékbetét 2000 (csak hátra).
A szerviz számla vége 50.000
??? WTF?
Mert vannak szervizdíjak, elvileg állítottak valamit a váltón is, meg ha már szétszedték a bringát, kellett pucolni is egy kicsit tiszta olaj minden, meg az új betéttel be kellett lőni a féket OKÉ.
na de hogy lett 16000 + 8000 + 2000-es alkatrészekből 50.000-es számla?
ELTE, persze! :D
De egy hét alatt nem tudtam elolvasni, hogy mi van a számlán.
És képtelen volt a boltban megszólalni.
Az is nagyon életszerű, hogy egy tiszai nyaralás közben kell hajtásláncot cserélni.
ELTE
Esetlen Lelencek Tiszalöki Egyesülete
"De egy hét alatt nem tudtam elolvasni, hogy mi van a számlán."
Hát HA lett volna SZÁMLA UGYEBÁR!!!!!! Kaptam egy blokkot Cos Total 49.000 HUF felirattal.
UGYEBÁR.....
55: és nagy okosan _ott - helyben-nyomban_ eszedbe se jutott, hogy rákérdezz...?????
Anyám, borogass! :-D
"Hát HA lett volna SZÁMLA UGYEBÁR!!!!!! Kaptam egy blokkot Cos Total 49.000 HUF felirattal."
De emellett kell lennie egy papírnak, amire felírják, hogy mit csináltak a bringán. A pénztárgépbe csak beütik az összeget.
De leaglább megtudtuk, hogy már csak 49e Ft-ról beszélünk! :D
"De emellett kell lennie egy papírnak, amire felírják,"
És az NÁLAM VAN? LÁTTAM? Rendelkezésemre áll? Hm?
"már csak 49e Ft-ról"
És miosoda különbség hogy 49.000 vagy 50.000 igaz-e?
Hatalmas, elemi különbség.
"És az NÁLAM VAN? LÁTTAM? Rendelkezésemre áll? Hm?"
Azt csak te te tudod... nem mondtad meg nekünk hogy nálad van-e... csak a diplomáddal dicsekedtél eddig :D
Remélem tanultál az esetből és legközelebb elkéred a munkalapot! Vagy legalább egy részleges beszámolót kérsz a szervizről.
van egy tippem, hogy bőcsész diplomát szereztél... van egy haverom akinek már 3 van és most doktorandusz, na ő pont ugyanilyen gagyás... Ezért vagyok veled ilyen birkatürelmű... volt időm megszokni az elmeroggyantakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!