Hogy lett egy 16.000-es + 8000 + 2000-es számlából 50.000-es szervizszámla?
Fogaskoszorút + láncot cseréltettem a bringán. És ha már ott voltam bár eredetileg nem akartam, fékbetétet is, jó kopott volt.
A nyers alkatrészárak: fogassor 16.000 lánc 8000 fékbetét 2000 (csak hátra).
A szerviz számla vége 50.000
??? WTF?
Mert vannak szervizdíjak, elvileg állítottak valamit a váltón is, meg ha már szétszedték a bringát, kellett pucolni is egy kicsit tiszta olaj minden, meg az új betéttel be kellett lőni a féket OKÉ.
na de hogy lett 16000 + 8000 + 2000-es alkatrészekből 50.000-es számla?
Ja akkor nem csak a bunkóelviselési felárat hanem a sűrgősségi felárat is rátették.
Tudod mi a legjobb az egészben?
1. A szervizben jól jártak, kifizetted pár hétre a pizzájukat - jól érzik magukat
2. Felírtad ide ezt a szánalmas érdést és még kínlódz is rajta, úgyhogy mi jól ki tudjuk magunkat röhögni! - jól érezzük magunkat
3. A Tisza-tó melletti porfészekben állsz a kezedben egy 50ezres számlával és rajtad röhög a kerékpárboltos és a gyakorikerdesek.hu olvasói is. Jó kis nyaralás lehet! XDXD
De legalább azt elmondhatod magadról, hogy felkészülve mentél el nyaratlni... ja nem :D
" Jó kis nyaralás lehet! "
Jó nyaralás. Van csajom, van haver, van ital. Végeztem az egyetemmel kezemben a diploma, ősztől aláírt szerződéssel állás vár.
Igen, jó kis nyaralás.
melyik fősuli?
még véletlenül sem iratom oda a gyerekeket!
"melyik fősuli?"
Ember. "Végeztem az egyetemmel" szerinted melyik FŐSULI? Hm?
"még véletlenül sem iratom oda a gyerekeket!"
Hát egyetemre nem is szokás GYEREKEKET ÍRATNI.... oda maguktól mennek és nem íratják őket. Nem az ovi.
meg esetleg fel is kéne venni esetleg azt az érettségizett GYEREKET... aki ha érettségizett elmúlt 18... és van két emelt érettségije, meg min 1 de inkább két nyelvvizsgája hogy egyáltalán esélye legyen bekerülni a "gyereknek"....
MADÁR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!