Ha lenne kb.2000 eurótok (kb.670e Ft), milyen MTB-t vennétek?
Illetve, mi a véleményetek a köv. kerékpárokról? Melyiket éri meg?
1. Ghost SL AMR 2.7 AL 2019, 618e Ft
2. Ghost Slamr 2.7 AL 2020, 688e Ft
3. Ghost Kato FS 2.7 AL 2020, 471e Ft
Az elsőt venném az a legzuzósabb...bár nem biztos,hogy kihasználnám de valszeg nem a technika szabna határt a csapatásnak.
És itt el is jutunk arra,mire is akarod használni?
Nem néztem még végig az egész kínálatot, de a Canyon Spectrallal sokat szemezek mostanában:
Igaz, szívesebben venném a Fox és Shimano cuccokkal szerelt változatát, de az már kilóg a keretből:
Mondjuk legjobban egy Rock Shox-Shimano kombónak örülnék, de ilyet ritkán látok akármelyik márkánál is.
Akkor viszont neked ezek a bringák kicsit túlzóak.
Az álltalad vázolt használatra inkább allmountain brigák a jók.
A levegős tagoktól nemkell félni,a rugosak is levegősek...a rugó egyszerűsit de nem váltjaki.
Amit linkeltem Canyont, ilyen célra amúgy túlzás. 120-130 mm rugóút elegendő ilyen célra.
A villa úgyis levegős lesz. A rugós tag levegő kamrájának szervize nem nagy dolog. A csillapítót pedig a rugósban sem lesz egyszerűbb szervizelni.
Ha azt írja a gyártó akkor az.
Mindamelett másra is jó...mert ugye "am".
Az AMR All Mountain, igen :D
Azért tettek bele rugós tagot, mert olcsóbban jöttek ki vele. A Ghost kicsit ilyen diszkontgyártósan tolja. (Nézd csak meg, a hátsó agy néha titkolva, máshol a fékeket írják be helyette :D )
Egy AM bringával nyugodtan lehet idehaza csörtetni. az 1/2 rendesen elgondolt árral bír, normális beltartalommal, vállalható, max kisebb nyafogásokkal, de nyilván ár/érték arányt nézünk.
A Kato már a túrabringa. Azzal is le tudsz jönni "dinamikusan" a hegyről, max nem mindig keréken! :D
A helyedben az 1-est választanám, a 2-est akkor, ha ennyit rászánsz egy kis extra igényességre, érdemben nem vagyok biztos benne, hogy tuti kihasználod az extráit. De szeretni azt elég biztos, hogy fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!