Mennyi kaloriát égettem el?
Figyelt kérdés
Tegnap este kerékpározni voltam. 1 óra alatt, 10 km-t tekertem. Az átlag pulzusszámom 130 bpm volt.
Ezeket az adatokat az okoskarkötőm kiírja, mint ahogy azt is, hogy mennyi kaloriát égettem. Viszont nagyon nem tartom reálisnak azt az összeget amennyi kalóriát kiír.
Aki szokott kerékpározni, és ért hozzá, kérem megírná, hogy körülbelül mennyi kaloriát is égethettem valójában? Mennyi a reális?
Köszönöm szépen
2021. júl. 3. 12:22
21/21 anonim válasza:
Pontosan leírtam, miért nem lehet pulzus alapon elégetett kaloriákat számolni, ott van, csak kicsit figyelmesebben kéne olvasni, más szerintem megértette első olvasás utàn is.
Amúgy dobj egy Strava linket meg egy instát privátban, egy közös tekerés mellett vitatkozhatunk egy jót, ha van kedved. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!