Szerintetek ezzel mennyi kalóriát égettem el ténylegesen? (adatok lent)
Ugye a computer-em 1008 kalóriát ír, viszont ez szerintem pontatlan, mert semmilyen adatot nem adtam meg magamról még.
17 éves fiú vagyok, kb. 100 kg és 179 cm.
Illetve azt fontos belekalkulálni, hogy végig terepen történt az edzés mountain bike-al. Szintkülönbség alig van, mert igazából csak egy kavicsos gáton mentem, meg néhány nehezebb ösvényen. Illetve ez milyen teljesítménynek számít hozzám képest?
A linket nem tudom megnyitni. Töltsd fel Stravára!
Vagy minimum az időt, távot, szintkülönbséget írt le!
Idő: 02:03:44 óra
Távolság: 34,76 km
Szinkülönbség: 24m (tudom hogy ez semmi, de sík terepen mentem végig)
Átlagsebesség: 16,86 km/h
Meg tudja, csak nem ez. Pulzus és wattmérő kell az intenzitás pontosabb meghatározásához.
Ez még ilyen terepen is inkább alacsony intenzitás, de nem rossz ez sem.
Ahogy 6-os írja, ezek csak saccolások, ha nincs bemenő adat.
Ezt a 16-os átlagot lehet fényezni, de síkon ez nem egy nagy tempó, tehát ez egy olyan kényelmes menet lehetett. Erre pedig teljesen reális az 500 kcal/óra.
Sokan azt mondják, hogy "dobd ki az órát, csak élvezd", de ha érdekel a teljesítményed, akkor be kell szerezned legalább egy pulzusmérőt. Az érzés és a valóság között gyakran nagyon nagy az eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!