Vannak olyan online kerékpár boltok,ami nem csapnak át?
Talán azt szeretted volna írni, hogy nem csapnak be? Van egy pici fogalmazási hiba, de így is érteni a lényeget.
Webáruházakkal kapcsolatban nincs közvetlen tapasztalatom, de hátha az utánam jövő válaszok egyike a segítségedre lesz.
Miért és hogyan csapna be egy online kérékpárbolt? MIért mások az online kerékpárboltok, mint más online boltok?
Egyébként miért neten vennéd? Tudod, hogy milyen méret kell neked? Tudod, hogy hogyan kell összeszerelni majd? Gondolom nincs kerékpárbolt a közeledben, ezért akarod online venni, tehát magadnak kell majd összeszerelned, még akkor is ha csak a kormányt, pedálokat, nyerget és a fékeket kell majd, ezeket se lesz olyan egyszerű ha nem tudod hogyan kell.
Szia 2-es,kérdéseidre az válasz:
"Miért és hogyan csapna be egy online kérékpárbolt?"
gondoltam hogy sok a kamu,olcsó kínai szemét bringa,ahol feltűntetik hogy micsoda jó bringa,ezaz a jó,és jóáron vacakot adnak.
"Egyébként miért neten vennéd? "
Mert interneten több a választék.
"Tudod, hogy milyen méret kell neked?"
Kb:Tudod hogy hányas boxer kell neked?
Persze hogy tudom..
"Tudod, hogy hogyan kell összeszerelni majd? "
"Nem vagyok egy nagy műszaki zseni,de biciklit ki nem tud össze szerelni?
Gondolom nincs kerékpárbolt a közeledben, ezért akarod online venni, tehát magadnak kell majd összeszerelned, még akkor is ha csak a kormányt, pedálokat, nyerget és a fékeket kell majd, ezeket se lesz olyan egyszerű ha nem tudod hogyan kell"
Van kerép pár üzlet,és szervíz egyben
4
Jó,de ez példa volt..
Nyilván tudom milyen méret jó nekem
A régóta futó, nagyobb webáruházakban nyugodtan vásárolhatsz, pl. bikepro, kerékpárguru. Fel is veheted velük a kapcsolatot, értik a szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!