Nem baj ha nem minden nap Csinálok hiit edzést 15km biciklizés mellett?
Az utóbbi napokban hiit edzés mellett
biciklizni is elkezdtem, de sajnos az időmből nagyon elvesz az iskola utána hazamenni biciklivel aztán ahogy hazaérek hiit utána ebéd és utána még a bicajozás ami kb 1 óra.
Ma is 2re érek haza plussz akkor hiit 30perc 14:30 ebéd előkészületek + kajálás 15:20 biciklizés utána 5ig tanulni még nem is tanultam. Elég megterhelő és nem baj ha csak pl heti 4x csinálnám a hiitet?
Hogy kinek mi a baj és mennyire, az elég szubjektív, nem tudjuk mi a célod, mit és mennyi idő alatt szeretnél elérni.
De az én tapasztalatom az, hogy a nagy lelkesedéssel elkezdett napi több órás edzések a legtöbb ember életvitelével hosszútávon összeegyeztethetetlenek, így szinte mindig abba maradnak.
Többre mész, ha mondjuk napi 30 perces edzést tűzöl ki célul, de azt csinálod ha esik, ha fúj, minden nap. Ezt hétvégén ki lehet egészíteni egy nagyobb bringázással.
Attol fugg mi a cel?
Ha fogyni akarsz akkor boven eleg meg a 2/3-at is biciklizni dieta mellett, nemhogy meg edzeni azon kivul is kulon.
Ha izmosodni, szalkasodni akarsz, ott is mi a cel? Mennyire akarsz izmosodni, szalkasodni?
Kérdező: ne legyél ennyire modoros!
Tekerj minden nap annyit amennyi jól esik!
Egyél, igyál normálisan, nem túl sok kalóriával!
Motgás midnden nap, nem betespedni a budapest tv elé! És nem össze zabálni mindent! :)
5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!