Napi 10-20 km biciklizés benti sportgyakorlatok mellett elég?
Figyelt kérdés
Naponta végzek benti gyakorlatokat, azonban ki is kéne mozdulni és én futás helyett inkább bicikliznék? Szerintetek napi 20 km biciklizés elég lenne?2014. febr. 28. 15:49
2/3 A kérdező kommentje:
Átlag mozgásnak,egészséges életmódhoz. (Kockahasra is gyúrok, de azzal a kerékpár nem csinál semmit tapasztalataim szerint)
2014. febr. 28. 20:27
3/3 anonim válasza:
Ha fél óra alatt tekered le akkor igen. 1 óra már sok, annyi alatt letekeri egy kocabringás is. Versenyen 45km-t 1 óra 17 alatt mentem le. Az első helyezett srác akin látszott, hogy kondizik is, nem csak bringázik 1 óra 2 perc alatt teljesítette ugyan azt a távot. Ha már bringázni akarsz és sportolni akkor azt csináld rendesen szerintem. Folyamatosan járj tekerni, ha bent is tornázol akkor felváltva csináld. Egyik nap kondi, másik nap bicikli. Ilyen módszerrel arányosan fogod formálni a felső tested is és a lábaid, farizmaid...Hogy néz már ki, ha valaki felül ki van gyúrva, a lábai pedig pálcikák? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!