Szervízben körülbelül mennyiből lenne meg a javítás?
#10!
20 éve szerelem a bringámat. Nem elrontani akarom, hanem megjavítani. Csípőfogóval szívni fogsz. Ha le is tudod valahogy vágni, nem lesz szép, ki fogod húzni a szálákat.
A b.házat is egy mozdulattal visszakerekíted, mert erre is van kialakított rész a fogón.
Nekem volt egy szervizes bácsi akihez jártam, de ő sajnos elment nyögdíjba. A környéken a többi szerviz olyan, hogy még egy rozsdás bilit sem vinnék oda.
Úgyhogy lassan elkezdtem kitanulni a kerékpár szervizelést és apránként bevásároltam a szükséges szerszámokat is. Ma már a homokszóráson és a porfestőkamrán kívül mindent tudok és minden megvan. Nem kellett hozzá 2 év egy 36 négyzetméteres lakásban.
Ha van egy kis műszaki affinitásod és kicsit megy az angol akkor mindent meg lehet tanulni a youtuberól.
A bowdenezésnek csak akkor állj neki ha van bowdenvágó fogód! Mással csak szenvedés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!