Hajtókart ki milyet használ?
Jelenleg Shimano TY501 használok,3tányéros 8sebességű bicikli.
Jobbat szeretnék,kb 20 v 30ezer körül,monoblockkal együtt,gondolom 4éves biciklin azt is érdemes cserélni.
Fontos nagy tányér legyen,ne kis hajtókar.
Ha tud vmilyet ajánlani,annak örülnék.
Én tavalyelőtt egy Truvativ jószágot vettem, 42/32/22.
Ilyesmi:
tizenvalamennyi eFt volt, ha jól emlékszek, octalink jellegű rögzítéssel, szóval monoblokk mindenképpen új kellett, az még plusz 5 rugó körül volt.
Ez 8-as és 9-es rendszerhez is passzol.
A 120 kilóm alatt sem mocorog, eddig bevált.
Ok,köszi,árban is ok,meg tuti jobb Enyémnél.De ezen gyárilag ez volt.
Lánc,racsnit november cseréltettem,most nagyszervíz teló átkenése,kerekek kónuszcserék stb,hajtókar maradt amire most költeni akarok.Mivel 4éves bringa,érdemes alap monoblokkot is,bár írtad ehez alap kellett.
Wadmalac!
Én nem belefutottam, hanem már felhívtak a szervizből, hogy mehet-e a flex a hajtókar leszedéséhez. (Azért vittem be, mert a menetbe már alig tudtam belakapni a szerszámmal.)
Tehát eléggé cséré érett a hajtómű és a középrész is, így egyben lett cserélve és megkaptam hozzá minden infot is.
#7: Uhh, akkor én még jól jártam. Én megpróbáltam kézzel feltteni a monoblokkra még a monoblokk beszerelése előtt, nem ment, úgyhogy időben kibukott a gond.
visszamentem a boltba és csípőből cserélték is az octalinkest ISIS-re. Náluk vettem, együtt a hajtókarral. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!