Egy 85.000ft-os biciklire megéri ezt a váltót megvenni? kepkuldes.com/image/9ZDOy5 Vagy inkább vegyek egy új biciklit ami jobb 85.000ft-nál?
Figyelt kérdés
Kaptam egy biciklit a szüleimtől, és már volt olyan hogy a fejemhez vágták hogy 200.000ft alatt nem érdemes biciklit venni... És most azon gondolkodtam hogy lecserélek rajta mindent,
pl: váltó, tárcsaféket, stb..
Csak azt nem tudom hogy meg-e éri új dolgokat venni rá:(
A biciklim neve: galaxy mt35
16/F
2021. ápr. 20. 21:14
11/12 anonim válasza:
Nyilván mindenki akinek 200.000-es gépe van, aszerint nem érdemes 200.000 alatt gépet venni. :) Szarjál rájuk nyugodtan. Ez egy teljesen jó kis kezdő kerékpár, de ha nem akarsz downhillezni meg hasonlók, akkor nagyon jó szolgálatot tehet sokáig. Inkább szerszámokat vegyél és tanuld meg szerelni!
12/12 Wadmalac válasza:
#11: jogos. Aztán majd a használat alatt kiderül úgyis, mit érdemes jobbra cserélni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!