Szerintetek menyire vagyok izmos? Ki raktam már ezt a kérdést csak töröltek a profilomat kepkuldes.com/image/hnLQxm És lehetek ilyen izmos ha folytatom még kepkuldes.com/image/hnK7zL
2020. jan. 29. 09:47
1/10 subrette válasza:
Még kb. semennyire nem vagy izmos. De nincs rajtad felesleg, így hamar látszani fog rajtad az eredmény, ha edzel.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam de 16 éves vagyok
2020. jan. 29. 09:56
4/10 anonim válasza:
Ne hagyd abba.Sejtem,hogy türelmetlen vagy,de kitartónak kell lenni.Ez egy ilyen játék.
Jönni fog az eredmény hónapok alatt,és egyre jobb leszel!!
5/10 anonim válasza:
Ha már csinálsz magadról képet, pumpáld fel magad picit és ne úgy állj mint akinek becsúszott egy nedves fing. Húzd ki magad rendesen és nézz utána értelmes pózoknak amiknél jobban kijön az izomzat.
Egyébként meg ilyen idősen ez teljesen rendben van, edzeni és enni kell rendesen aztán jó lesz ez.
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem, ez alap izomzat, átlagos
8/10 anonim válasza:
Ez elég béna tartás a karjaid felkéne húzni rendesen, na meg nem púpos háttal. Egyébként teljesen rendben vagy.
9/10 anonim válasza:
#5-ösnek mondom hiába 16 éves semmi izom nincs rajta...
10/10 anonim válasza:
Bigramy kutyafasssza hozzád képest öcsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!