Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 70km-t nehéz lebicikliznie...

70km-t nehéz lebicikliznie valakinek, aki előtte nem sokat biviklizett?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 08:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

20"-os bicajjal az anyja XL-es bringás nacijában kerülte velünk a balaton nagyobbik felét (146km) egy 11 éves kislány, nem tudom mire megy itt ez a rinya! :D

Egy napos túra lesz, nem 2-3 óra és nem az Alpokba akarnak menni...

Reggel 6-7kor ha elindultok, ebéd, fotózás, fagyi, 20-30 perces látnivalók is beleférnek naplementéig!

2021. ápr. 21. 16:03
 32/40 anonim ***** válasza:
52%
70 km nem olyan irtózatosan nagy táv. Laza tempóban is ez csak pár óra folyamatos tekerés. Ha nem vagy formában, akkor persze megérzed, de nem vészes.
2021. ápr. 22. 18:13
 33/40 kémény100 válasza:
a 8/32-nek:A maratont nem "sétálod" le egy nap alatt. Ha sétálsz, ha sietsz a 43 km-t nem könnyű megtenni. Értem a mondanivalód lényegét/értelmét, de rosszul fogalmaztál.
2021. ápr. 24. 09:48
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem a 8-as vagyok. De 43 km-t legyalogolni sem olyan irtózatosan nagy dolog. Ez sík terepen akadályok nélkül 10 óra séta, vagy 7-8 óra normál tempójú túra. Nem mondom hogy nem fárasztó, főleg annak aki nem szeret és nem is szokott gyalogolni, de semmi emberfeletti dolog nincs benne.
2021. ápr. 24. 14:04
 35/40 anonim ***** válasza:
48%
Párommal cdináljuk a kéktúrát, sajnos nem egyben, csak kis szakaszokban... 40km-t egy nap alatt nagyon kényelmesenble lehet sétálni. Nem nagy kunszt... eleve munkahelyemre gyalog járok ami 5km a lástól az kevesebb mint rgy óra reggelente... meg délután... 40km-t általában egy délelőtt sétálunk le... nem valami nagy dolog az.
2021. ápr. 24. 15:24
 36/40 anonim ***** válasza:
Ok átfogalmazást igényel a dolog, szóval reggel 6-dél, nálam ez a délelőtt +-1, 2 óra ebédidő függvénye :D
2021. ápr. 24. 15:26
 37/40 anonim ***** válasza:

Én is pont 5 km-t gyalogolok munkába. :) Ugyan ennyit haza. Ráadásul szintkülönbség is van bőven. Az autómat nem kínzom ilyen rövid távokra, be se melegedne a motor. A tömegközlekedés katasztrófa erre felé. Minimum egy átszállás és kereken 1 óra mire az 5 km-t megteszem busszal egy halom pénzért. Akkor inkább a gyaloglást választom. Legalább egy kicsit mozgok is, mert napközben úgyis egész nap irodában ülök.

Szóval ezt az 5 km-es távot nekem kényelmes tempóban (ami nem séta, de nem is sietek) átlagosan 45 perc alatt teljesítem. És ezt megteszem minden egyes munkanapon kétszer. És még amit hozzáteszek, én közel 140 kg vagyok. És így sem akarok meghalni a fáradtságtól mire beérek a munkahelyemre. Ez a háromnegyed óra sokszor még jól is esik.

2021. ápr. 24. 19:03
 38/40 anonim válasza:
Hát gondolj bele hogy ha egész életedben max a lakásodtól kb 5 percre lévő spárig mentél volna sehova máshova oszt' le akarnád futni a maratont
2021. ápr. 27. 08:42
 39/40 A kérdező kommentje:
Ma fogjuk lebiciklizni a távot. Pár napja bicikliztünk 30km-t szünet nélkül, azt simán megcsináltuk. Az úticélnál majd megállunk, eszünk valamit, akkor visszafelé is menni fog szerintem.
2021. máj. 5. 11:45
 40/40 A kérdező kommentje:
Csak a 70km/h széllökések most nem a legkedvezőbbek :D
2021. máj. 5. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!