Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik kerékpárt vegyem meg...

Melyik kerékpárt vegyem meg ezek közül?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, azért kérdezem.

Általános használatra, vidékre: földutak, kisebb - nagyobb emelkedők. Nem vagyok nagy sportember, így hetente kb. 4-5x használnám. Néha elmennék vele a boltba. :D

Nem élsportra használnám, hanem szórakozásnak, lehet elvinném néha a fővárosba is közlekedni, ha oda költöznék.

100-120 körül tudok rászánni szállítással, többet nem.

Kinéztem egy MTB-t és trekkinget is.

186 centi vagyok.

MTB:

[link]

[link]

[link]

trekking

[link]

[link]

[link]

2021. ápr. 4. 19:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ok, de nyilván más számít terhelesnek... egy gagyi olcsó váltónak terheles az is, ha hegymenetben folyamatos tekerés közben váltasz egyet.. egy deoreszintűvek meg majdnem akkor váltasz, mikor akarsz, konkrét erőlködés közben próbálod csak kerülni. Azért egy 3-4km hegymenetben szar lenne ha előre gondolkodva válthatnál csak.
2021. ápr. 6. 06:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Az enyémen Deore van, teszi a dolgát, de mindig úgy váltok, hogy a váltas pillanatában elveszem az erőt, gyakorlatilag csak a lábam súlyával nyomom a pedált, érzem mikor "kész", és akkor nekifeszülök újra.

De valószínűleg ezért tart még a gyári láncom cirka 40e km óta.

2021. ápr. 6. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!