Mitől durrant el ennyire a kerékpárok ára?
Pár éve (2017 talán) magamnak egy normálisabb trekkinget (Kilimanjaro ugyan, de azért Deore váltószett, márkásabb alkatrészek) meg tudtam venni újonnan 100 körül, használtan meg 60-ért. Ma ugyan ezt a kategóriát a boltban nem is találom. Van 70-80-ért a nagyon gagyi, meg 250-től felfelé amik talán már jobbak is mint az a kategória ami nekem van.
A használt piacon meg annyiért vagy többért mennek a leharcolt bringák amiket pár éve vettek, mint amibe anno kerültek. És csupa kereskedő az eladó.
Ha tudtok valami jó márkát / boltot Pest megyében pls írjátok meg, legjobb barátomnak keresünk éppen. A keret ilyen 150 lenne kb egy trekkingre 28-sa kerékkel. (Jófogás, bikemag apro, totalbike apro, FB átnézve :D )
Vagyis inkább ilyen középkategoriásat, mert überjót még csakcsak találni.
Nagyjából mit lehet kihozni a fent említett 120-150e Ft-ból.
tavaly márciusban kezdődött, a coronavírus hatására, alig tudtunk normális biciklit találni mindent eladtak, hiánycikk sok helyen most is és az árukat ahogy figyeltem 10-30.000 ft értékben emelték.
Plussz minden tavasszal emelnek, télen kevesebb bicajra van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!