Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől durrant el ennyire a...

Mitől durrant el ennyire a kerékpárok ára?

Figyelt kérdés

Pár éve (2017 talán) magamnak egy normálisabb trekkinget (Kilimanjaro ugyan, de azért Deore váltószett, márkásabb alkatrészek) meg tudtam venni újonnan 100 körül, használtan meg 60-ért. Ma ugyan ezt a kategóriát a boltban nem is találom. Van 70-80-ért a nagyon gagyi, meg 250-től felfelé amik talán már jobbak is mint az a kategória ami nekem van.

A használt piacon meg annyiért vagy többért mennek a leharcolt bringák amiket pár éve vettek, mint amibe anno kerültek. És csupa kereskedő az eladó.

Ha tudtok valami jó márkát / boltot Pest megyében pls írjátok meg, legjobb barátomnak keresünk éppen. A keret ilyen 150 lenne kb egy trekkingre 28-sa kerékkel. (Jófogás, bikemag apro, totalbike apro, FB átnézve :D )

2021. ápr. 3. 12:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek felment az ara. Kozepes arkategoriajut mar kb talalni se lehet. Rakjatok ossze egyet nemnagyugy. Enis aztcsinaltam.
2021. ápr. 3. 12:32
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Plusz a járvány miatt megnövekedett kereslet is felfelé hajtja az árakat...
2021. ápr. 3. 12:46
 3/25 A kérdező kommentje:
Jó vázat hol érdemes venni? Én azt hallottam a gyártók önállóan már nem szívesen adják el.
2021. ápr. 3. 13:09
 4/25 A kérdező kommentje:

Vagyis inkább ilyen középkategoriásat, mert überjót még csakcsak találni.

Nagyjából mit lehet kihozni a fent említett 120-150e Ft-ból.

2021. ápr. 3. 13:13
 5/25 anonim ***** válasza:
Forint árfolyam, növekvő kereslet.
2021. ápr. 3. 13:16
 6/25 anonim ***** válasza:
Az rajtad mulik.. milyen alkatreszekbol rakod ossze van e ismerosod aki tud olcsobban vagy hasznaltan veszed. Kulfoldrol rendeled vagy itthon. Talald ki mi kell es nezz korbe a neten
2021. ápr. 3. 13:19
 7/25 anonim ***** válasza:

tavaly márciusban kezdődött, a coronavírus hatására, alig tudtunk normális biciklit találni mindent eladtak, hiánycikk sok helyen most is és az árukat ahogy figyeltem 10-30.000 ft értékben emelték.

Plussz minden tavasszal emelnek, télen kevesebb bicajra van igény.

2021. ápr. 3. 13:22
 8/25 anonim ***** válasza:
Felment az euro. Mivel nalunk nem vezettek be a cigok, h tobb maradjon zsebbe ezert szpunk.
2021. ápr. 3. 13:45
 9/25 anonim ***** válasza:
Vagy zsicik v mikezek
2021. ápr. 3. 13:46
 10/25 TR75 ***** válasza:
47%
Na meg mivel fenszi és menő lett a bringa, és környezettudatos és egészségmegőrző, a gyártók rájöttek, hogy lehet drágítani.
2021. ápr. 3. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!