Kantáros vagy derekas testre simuló nadrágot viseltek kerékpározás közben?
Figyelt kérdés
Nyári időszakra, mennyire kényelmes egy kantáros a derekassal szemben?2021. márc. 24. 18:03
1/10 anonim válasza:
Én csak kantárosat veszek már, mert nem tud lecsúszni, stabilabban a helyén marad. Egyedüli hátrányát pisiléskor érzem. Kicsit macerásabb elővenni a szerszámot. :) A kantáros rész könnyű, hálós anyagból szokott készülni. Engem nem szokott zavarni.
2/10 anonim válasza:
Derekas.
Eszembe sem jutott,hogy lehetne kantáros.
3/10 anonim válasza:
Szintén kantárosra szavazok. Azt használom. Pisiléssel nem volt gondom, mert nyáron többet izzadok, mint amennyit kipisilnék 4-5-6 órás úton, télen meg nem biciklizek ennyit, na meg nem is iszok annyit, mint nyáron.
4/10 anonim válasza:
Mindkettőt, egyszer egyiket, egyszer másikat.
5/10 anonim válasza:
A kantáros az igazi! Kevésbé van benne olyan érzésed, hogy kilóg a segged tekerés közben. Tökéletesen a helyén marad, szerintem a legjobb megoldás!
6/10 anonim válasza:
Valaki az egyikre esküszik, valaki a másikra.
Télen nem zavar a kantár. Nyáron kétszer próbáltam, de nem éreztem benne jól magam. Kb. 2:20 arányban voltak kantáros és anélküli rövid bringás nadrágjaim.
7/10 anonim válasza:
En meg rühellem ezeket a bringás ruhákat, egy kenyelmes rövidgatya meg polo azt csá...
8/10 anonim válasza:
@7 az tökéletes közlekedésre, túrázásra. De nem sportra.
9/10 anonim válasza:
ha sport akkor kantáros inkább
ha túra akkor meg sima betétes alsó
10/10 anonim válasza:
Azért nem kell leszolni a "sima" rövid gatyát,èn is hordtam olyanokat meg mèg különbeket. Nemrég vettem egy kimondottan bringásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!