Mitől durrant el ennyire a kerékpárok ára?
Pár éve (2017 talán) magamnak egy normálisabb trekkinget (Kilimanjaro ugyan, de azért Deore váltószett, márkásabb alkatrészek) meg tudtam venni újonnan 100 körül, használtan meg 60-ért. Ma ugyan ezt a kategóriát a boltban nem is találom. Van 70-80-ért a nagyon gagyi, meg 250-től felfelé amik talán már jobbak is mint az a kategória ami nekem van.
A használt piacon meg annyiért vagy többért mennek a leharcolt bringák amiket pár éve vettek, mint amibe anno kerültek. És csupa kereskedő az eladó.
Ha tudtok valami jó márkát / boltot Pest megyében pls írjátok meg, legjobb barátomnak keresünk éppen. A keret ilyen 150 lenne kb egy trekkingre 28-sa kerékkel. (Jófogás, bikemag apro, totalbike apro, FB átnézve :D )
10 esetleg megnéznéd az árak alakulását nem forintban, mielőtt ilyet kijelentesz?
A covid miatt mindenhol emelkedtek a kerékpár árak tavaly, de előtte nem változott lényegesen. Hollandiában, Dániában, Angliában és a többi kerékpáros országban nem lett fenszi meg menő a bringa.
Vegyél inkább videókártyát!
Ja nem...
Akkor vegyél xboxot!
Jaa azt se...
Akkor marad a pia!
Áhhh annak is megy fel az ára.
13:
Na jó, de nem mehetsz kocsmába, otthon inni meg olcsóbb :-)
Tudom :D a 7. Drehert tolom :DDDD
Úgyhogy holnap nem megyek tekerni.
Besonkázok, betojásozok aztán visszafekszem - ha egyáltalán fel tudok kelni!
2017 ben sem vettél deore szettel 100körül, max álmaidban...
2007ben mtb deore hátsóváltó, acera váltokarok és elsőváltó meridámqt vettem 145000ft
2016 ban 29er-emet deore szettel, trektro leggagyibb hidro fekekkel, 279000ft...
Szóvak ha te deore szettel 17ben 100ért vettél újat, akkor varázsló vagy...
Az utóbbi idők áremelkedéseinek pedig a vírus, válság, a forint brutális melyrepülése az oka... nézd meg mennyi egy euró, vagy egy angol font... egyből megkapod a választ miért drágul minden.
"2017 ben sem vettél deore szettel 100körül, max álmaidban"
tanúsítom!!
2013-ban kaptam Deore SLX-t 250k-s kerékpáron.
2016-ban ugyanezért az árért már csak Alivio járt.....
most meg 2021 van!
Nem Deore szettel, de legalább hátsó váltóval
2-3. oldal cross sport pl. Azt látom, hogy KTM, Merida 2x áron van a sajátmárkás Kilimanjaro vagy Rockriderhez (Decathlon) képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!