Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpár márkák vannak?

Milyen kerékpár márkák vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kerékpárt szeretnék vásárolni de sajnos nem ismerem a jó márkákat, próbáltam rákeresni de többnyire hirdetéseket találok

Hoszabb utakra használnám főleg országúton,maximum 150ezret szánok rá

A kérdésem az lenne hogy ebben az árkategóriában találok e jó minőségű megbízható kerékpárt?

A válaszokat előre is köszönöm,természetesen jár erte a zöld kéz

2021. márc. 27. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
MTB= mountain bike...
2021. márc. 27. 21:13
 12/16 A kérdező kommentje:

Átgondoltam az egészet és rájöttem hogy így elsőnek kezdőként látatlanban,felesleges lenne ilyen drága (nekem drága)kerékpárt venni

Így tehát egy Nauzer X Zero cross-ra esett a választásom,nekem tettszik kinézetre és méretben is megfelelő

Azt gondolom hogy ha nálunk napi szinten elviszik a 1,5 köbi fát az 1000 éves nagyanyám féle csepel-el, akkor ez sem fogja sérelmezni hogy hétvégente bele rakok pár kilométert xD

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!

2021. márc. 28. 07:15
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Neuzer vagy Hauser?

Olyat veszel aminek még a nevét se tudod? 😂

2021. márc. 28. 21:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Nemtudom figyelted e de a telefonon az a es e betű elég közel van egymáshoz,úgyhogy bocsásd meg hogy félre mertem írni

Egyébként kiírtam a teljes nevét szóval eléggé leszűkült a kör hogy melyik az te kis humor herold..

2021. márc. 29. 01:31
 15/16 anonim ***** válasza:

En nem vennem meg...

A legalja alkatreszekből van, könnyen okozhat csalódást, olyan csalódást ami miatt az egész bringázastól elmegy a kedv... mindig lesz valami baja, mindig szervizelni kell, nagyon hamar csörögni, zörögni fog, a valtó majd ugral, a fekek meg nem fognak... olcsó legalja alkatreszek alkotják...

Sajnos 150ezres keret ma már semmire nem elég, mert a forint szar, a bringa árakat pedig euróban mérik...

Az 1000eves nagyanyád fele csepelt pedig ok nelkül nézed le, a maga idejében az csúcskategória volt, európa szinten élvonalbeli gyártó... nem véletlenül gurulnak még ma is az 50-60eves de mégöregebb csepelek is... nagypapám napi 12forintot keresett, mikor 120forint volt a csepel bringa amit kiszemelt maganak... na akkor ma a 85000res neuzer fos szerinted micsoda? Sajnos ipari hulladék...

Ha használtat vennetek, 90es evekből már csúcskategóriás bringakat lehet kifogni 50.000ből... nem egyet vettem már jofogáson, amit nemet lomiból hoztak be és szemmel láthatóan soha nem voltak komolyan használva... 2000res évekbő közep felsőkategoriásak 80-150.000közt

2010esévekből középkategoriást 100-200közt ki lehet fogni... és ezek valóbannörlömforrások lehetnének... de a legolcsóbb neuzerekben sqjnos hatalmasat fogtok csalódni, mert konkrétan szét fog esni alattatok néhány honap használat alatt.

2021. márc. 29. 10:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi de használtat nem szeretnék, se újat ami 100 fölött van ha nem válik be akkor max tanuló pénz így jártam

Nem hiszem hogy ezért elmenne a bringázástól a kedvem max a márkától

Az 1000 éves csepelt meg pont azért hoztam fel mert tudom hogy jó, nem hiába nyüstölik a mai napig

Ha a neve sincsen MTB meg a gagyi öszteleszkópos bringák bírták gyerek koromban a napi nyűstölést, nehogy már ez ne bírja ki hogy hétvégente megyek vel pár kilométert...

2021. márc. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!