Milyen kerékpár márkák vannak?
Sziasztok!
Kerékpárt szeretnék vásárolni de sajnos nem ismerem a jó márkákat, próbáltam rákeresni de többnyire hirdetéseket találok
Hoszabb utakra használnám főleg országúton,maximum 150ezret szánok rá
A kérdésem az lenne hogy ebben az árkategóriában találok e jó minőségű megbízható kerékpárt?
A válaszokat előre is köszönöm,természetesen jár erte a zöld kéz
De milyet akarsz?
Trekking... mtb....országúti (verseny), gravel... stb stb?
Alap biciklit találhatsz.
Cross-trekkinget, trekkinget keress.
Ebben az árkategóriában teljesen mindegy a márka. Mind taiwani tucatváz, ami amúgy nem baj, mert a bringák legalább 90-95%-ára ez igaz. A megbízhatóság a felszerelt komponensek minőségén múlik, ami ebben az árkategóriában mindenből a márkásabb komponensek legalapabb szériáiból lesz. Ezeket többségében nem a kerékpárgyártó gyártja, hanem beszállítóktól veszi, mint a Shimano, FSA, SRAM...
Ezen az áron indulnak a megbízható bringák. Jó minőségünek még nem mondanám ezeket.
Sajnos nagyon analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz,néztem márkákat de attól még nem derül ki hogy azok valóban jók csak ha kipróbálom
Ezért szerettem volna ha valaki a saját tapasztalatait osztja meg velem, aki jártas ezekben a dolgokban
Visszatérve a bringára, a páromnak tetszik egy Nauzer Mistral 50
Fogalmunk sincs hogy az mennyire számít jónak de nekem első klikkre tetszett
Ahhoz hasonlót szeretnék,csak országúton kerékpár úton használnánk főleg hétvégente kirándulni
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a linkeket!
Azért arra kíváncsi lennék hogy miért nem ajánlott az MTB arra amire én szeretném használni?
Az mtb erdei utakra, terepre.....nem aszfaltra való. A széles gumi miatt nagyobb erő kell a hajtásához mert nagyobb a gördülőellenállás.
Nem arra való, amird te használni akarodm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!