Legjobb kerékpár márkák saját tapasztalat szerint? Több lenn
Szerintem nagyon kevesen vannak a világon akik akár csak egy párnapos próba erejéig is, de az összes top márkát kipróbálták volna és az alapján véleményt tudnának mondani. Általában 1-2-3 márkával van tapasztalat. Plusz mindegyik jobb és akár kevsbé jobb márka is Shimanoval meg Srammal szereli fel a kerékpárjait, esetleg ritkán campagnolo is előfordul.
De ugyanúgy mindt autóban, fényképezőgép márkában, kerékpárban is van aki egyikre esküszik, van aki a másikra, mert neki az bevállt. Az is lehet, hogy valakinek van x márkából országútija, y-ból mtb-ja és z-t használ túrázásra. Nincs olyan, hogy "legjobb". Kinek és mire.
Kellys,Merida,Csepel,Gepida,Krossz márka, 25/F
Nekem Neuzer,Albatros,Mali márkájuak vannak szeretem őket
Nekem a GT volt a megtestesült isten bringa...csak nem volt rá pénzem.
Végül egy alsó kategoriás Meridát vettem.
Ma már nagykoru :)
A középkategoriás bringa is Merida lett,sokat gondolkodtam,nézelődtem de az élet úgy hozta,hogy azt vettem újra. Nem bántam meg egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!